Nyt Danmark

BGS

/ #21 Re: penge,,

2013-12-16 16:50


hvis i vil tjene flere penge,, så tag en højere uddannelse istedet for at brokke jer,

Og hvor er jobbene så til de ny-uddannede?
Og hvis man er tilfreds med et lavt-lønnet arbejde, men er arbejdsløs, så kan man regne med, at de er taget af underbetalte fremmedarbejdere, dder er tilfreds bare de får 5kr i timen, og knokle r*ven ud af bukserne under forhold der er umenneskelige.(ok. 5kr i timen er måske underdrevet, men stadigvæk...) Hvis man som dansker endelig får sådan et job kræver det en meget stærk mentalitet for ikke at ende med stress, der igen vil koste samfundet penge.

Penge er en stor del af det at styre et land, for der skal penge til alt. Sandt nok, minister-lønninger og pensioner, og rejseudgifter løber måske ikke op i mere end 20-30 milioner på et år, men hvis vi nu lod være med at fordele dem ligeligt til samtlige danskere/ny-danskere/indvandrere, men gav dem til nogle af de mest trængende. 20 milioner vil kunne udbetalingen til rundt regnet 200 kontanthjælpsmodtagere, der udelukkende er på grund-ydelsen. Eller det kunne give psykologhjælp eller uddannelse til nogle af dem, der har brug for det. Eller medicin, så de ikke gang på gang var nødt til at låne fra steder de ikke har mulighed for at betale tilbage, da de står uden indkomst, og uden medicin er der ingen chance for at de kan komme ud på arbejdsmarkedet. En ond spiral vi er kommet ind i.

Men "Elitens" lønninger og goder er ikke det eneste man kan/bør se på, og der er der til gengæld rigtig mange penge at hente, hvis bare man gider gøre noget ved det. Hvilket nutidens politikere ikke har i deres egen personlige interesse.

 

Der er intet der er gratis. Spørgsmålet er bare Hvordan det bliver betalt, af hvem og hvornår.