Nyt Danmark

121

/ #14 penge,,

2013-12-15 13:22

i taler om et velfærdssamfund, men alligevel kommer jeres retorik ind om at ministrerne tjener flere penge end i gør. altså,, der er ikke så mange ministre i danmark så det samlede beløb løber nok ikke op i mere end 20 millioner det er mange penge men prøv at dividere det tal med 5,5 millioner så er det alligevel ikke så meget fra din egen lomme du skal betale alligevel ik?,,

det er næsten skræmmende, at der er nogen noget nær anarkistiske holdninger rundt omkring her, endda en der påstår at det ville være bedre hvis landet bliver styret af et firma? :D.. brug lige jeres fornuft engang, de vil nok kræve lige så mange penge hvis ikke mere end vores nuværende samfund gør. det vil nok blive noget kapitalistisk sludder med at pengene kommer før mennesket..

hvorfor går i så meget op i pengene i jeres debat?.. er denne side ikke lavet for humanistiske grunde?.. også debatere i om det her pjat? tænk jer nu om.. i har det fint som i har det. mere frihed vil bare skabe mere kaos.

tænk på alle de folk der lider i verden.. fek.s 800 millioner mennesker der sulter. 1000 af dem dør hver time. i burde skamme jer... sidde og tude over jeres liv selvom i får et godt måltid hver dag i jeres varme hus/lejlighed.. danmark har et af de bedste samfund hvis man ser på en borgers perspektiv. det er næsten umuligt at have et dårligt liv her.. og hvis man har et dårligt liv, er det da også helt ens egen skyld..

hvis i vil tjene flere penge,, så tag en højere uddannelse istedet for at brokke jer, den er endda gratis!...