Nyt Danmark

HOLD SÅ KÆFT! ..... IDIOTER!......LYT TIL # 3, og KUN TIL # 3.

/ #4 # 3 Retorik.

2013-12-15 02:49

Pyha, det lykkedes vist nok. Altså at få stavet det der politikord rigtigt. Retorik. Jeps den er god nok, det lykkedes. Nu må jeg vel anses for at have en intelligenskvotient, på højde eller højere end en lille diskret prut.
FOR HVOR ER JEG GLAD FOR, AT DER ER SSÅÅÅÅÅ KLOGE INDIVIDER I MENNESKEHEDEN, SOM #3. Dette - efter min vurdering - så belæste, så kloge, så retorisk korrekte, så helt igennem fuldstændigt fantastisk überkloge #3.

Jeg havde det ikke set komme. Ærligt, det havde jeg ikke - så LAMSLÅET TIL UKENDELIGHED var jeg naturligvis da jeg fandt ud af, at der havde sneget sig intet mindre end et aldeles overmenneskeligt ind, i denne debat. I hvert fald er tingene nu sat HELT OG SIKKERT på plads af #3, så fremdeles, til jer andre der i jeres grænsende til sindssyge naivitet tillader jer at pippe frem med meninger og sprede disse med en møggreb : HOLD KÆFT og lær af den meget kloge #3 når han siger disse gudelignende overvismandsord : "Ideologiernes tid er forbi. De gamle, vel afgrænsede ideologier, hvor man kæmpede for det, man troede på, afgik ved døden sammen med Louis Pio".

HOLD SÅ KÆFT FOR F.....