Nyt Danmark

TheWolf

/ #3 Retorik

2013-12-15 00:49

Det er den smalleste sag i verden at stille sig op, som det gøres her, og råbe sig hæs på, hvad landets politikere gør, og især, efter forfatterens ord, ikke gør.

Det er hamrende naivt at tro, at man ændrer noget som helst, i hvilket som helst land, blot ved at smide et par ikke dokumenterede påstande rundt med en møggreb. Forfatteren latterliggør sig selv ved at demonstrere en åbenlys mangel på indsigt i parlamentarismen. Svært ord, men kender man ikke til de regler parlamentarismen bygger på, bør man afholde sig fra at kommentere magtens apparat.

Ideologiernes tid er forbi. De gamle, vel afgrænsede ideologier, hvor man kæmpede for det, man troede på, afgik ved døden sammen med Louis Pio.

Vil man ind og ændre noget som helst i den nuværende lovgivning må det være et must, at man laver ændringerne ud fra det eneste rigtige: Humanisme og empatiske tilgange til de menneskelige/sociale forhold i landet. Bygger nyskabelserne ikke på humanistiske og empatiske "problemknusninger", vil resultatet uværgligt blive status quo.

Rejser du folket bliver det ikke en storm, men en uregerlig orkan.