Nej tak til Gensidig Forsørgelsespligt!


Gæst

/ #143

2013-11-22 16:44

Gensidig forsoergerpligt skal vaek - HELT vaek. Baade for gifte og ugifte samboende. Det er et foraeldet faenomen, der umyndiggoer mennesker, baade den, der mister sin indkomst, men ogsaa den, der nu er tvunget til at forsoerge den anden.

Denne nye lov river saa mange familier fra hinanden, og hvem ved hvad der kommer i koelvandet af den? Selvmord, kriminalitet, og ganske givet mange flere med depression.

I bund og grund tror jeg denne lov kommer til at koste mange flere penge end den sparer. Folk flytter fra hinanden og bliver berettiget til flere tilskud. Nogle bliver ramt af depression og skal behandles, kriminelle skal retsforfoelges og straffes. Og sikkert mange flere ting, som ingen af de selvfede politikere har taenkt over.

Der boer dog vaere en graense for, hvornaar man kan modtage kontanthjaelp og, men den graense skal ligge langt over de 22/28k om maaneden.
Man maa kunne lave et regnestykke, der holder husstandens indtaegt op imod noedvendige udgifter og antal boern osv.

Pensionister og foertidspensionister boer helt fritages for gensidig forsoergerpligt - maalet med den nye lov er jo at faa flere folk i uddannelse og arbejde, men denne gruppe skal vaere fritaget for det uvaerdige pres fra systemet.