Obligatorisk mærkning af katte

Finn Z.

/ #65 Mærkning af kæledyr ...

2013-07-24 17:18

Der kan da ikke herske nogen tvivl om, at man selvfølgelig skal få mærket sine kæledyr, i særlig grad de kæledyr, som går frit rundt i eller omkring hjemmet.

Herunder mener jeg alle kæledyr, som på den ene eller anden måde har en mulighed for på et tidspunkt at smutte hjemmefra; hvis man da ellers er interesseret i sine dyr, og gerne ser dem komme tilbage i tilfælde af, at de bliver indleveret som 'hittedyr' hos politi eller dyrlæge.

Derfor støtter jeg til enhver tid denne form for mærkning, og ser gerne den bliver vedtaget ved en 'Lov om mærkning af kæledyr'.

 

Derudover så jeg også gerne at katteejere gjorde en indsats for at nedsætte det store antal vilde katte, som f.eks. at få deres katte neutraliseret, altså kastreret eller steriliseret, så man kan komme væk fra alle de killinger hvert år, som der bare ikke er plads til i de danske husstande.

Selvfølgelig koster det noget, at få dette udført, men det er kun én gang; det koster mere at få sine killinger aflivet hvert år, når der ikke er plads til dem, og heller ikke er aftagere til dem.
For man går da til dyrlægen og får aflivet sine dyr, eller ..... ??