Offentlig amning


Gæst

/ #50

2013-06-15 05:40

Synes det er utroligt det overhovedet er kommet her til. Og en kommentar om, at så skal man ikke tage børnene med men "tøjre dem udenfor sammen med hunden" eller lade dem være hjemme?????? Små børn skal spise hver 2.-3. time, nogle gange oftere. Med andre ord kan ammende kvinder ikke gå uden for hjemmets fire vægge i ½ år eller mere. Kan ikke gå på café eller i biografen fordi nogle bliver stødt af amning, men ikke af bare bryster på busser, busskure, reklamer og alt muligt andet???

Det næste bliver vel at homoseksuelle ikke må kysse/holde hånd offentligt fordi det er der nogen der bliver stødt over. Hvad fanden er det da for noget. Det er da ikke et muslimsk land vi bor i, hvor kvinder skal dækkes til. Og mændene er da glade for hvert blik til kavalergang, bryster, hofter og lår på alle andre tidspunkter end når brysterne bruges til det de faktisk er der til.
De fleste kan sagtens amme uden at flashe det hele, uden at svinge med dem, uden at skifte ble på bordene og uden at ligge ammeindlæg midt i maden. Tror det hele bunder i at mændene er utilfredse med der er et lille hoved der tager deres udsigt til brysterne ;-)