NEJ tak til den nye offentlighedslov

Jan Dzuik Andersen FREEMAN NEWFOLKSORDER

/ #1788 Der er mange sager som skal tiges hjæl!

2013-05-19 18:22

http://goo.gl/mDwHW

Til dem (for eks. Advokat Hanne Luise Mikkelsen ) der siger at jeg har ikke mere tiltro til nogen her i Danmark :
Kære Hanne L. Mikkelsen, Forkert ! Jeg stole i realitet på alle mennensker, jeg er kristne, stole på Gud der selv hentyder via bibelen ind til de overbeviser mig om det modsætte med deres gerninger! Det har du, den 18 februar 2013 hos Børne og unge udvalget sammen dens pannel Hanne!
Jeg vil gør dig opmærksomt på at på nuverende tidspunkt er i besiddelse fra to kommunens insiders om korrupte handlinger i min sag som beviser hele kommunens toppen indblanding i tortur og race-diskrimination af min familie helt til Tjekkiet!
Ikke alene det! Kommune vide at jeg har bidrage til denne her fælleskab med min skat via min arbejdet hos Danish Prime og Flextronic og som selv stændig som tolk og Account Manager i Arhus! Som I kan se, var jeg ikke bly og bange for at tage arbejdet også når arbejdet var 120 km væk fra mit hjem.
(CensureRepeater 24/7: angående min licens penge som er ikke min! udsend d 18/5 kl 15)
At jeg er på sultehjælp er ikke min skyld kære Danmark ! Jeg har altid passe mit job, ind til Aalborg kommune har udlagt alt og alt gik ned for mig som kort hus fordi Aalborg kunne ikke kunne overkomme frigivelse af min datter fra torture institution for spædbørn GRENNEN i Vodskov i 2003! siden har jeg bedet udtalige gange Aalborg kommunen om hjælp til min datter idet hun havde meget svert start på livet som Aalborg kommune er direkte skyldig i!
Min datter fik kun hævnagtig behandling siden hun blev født i 20 april 2001 en uge for tidlig !
Dengang da mine tænder blev meget dårlig og jeg fik betændt min kæbe gik min ekonomi direkte ned til dybe hul! jeg havde geld i banken, hos private så samt elregninger og tændlegenregninger som jeg slås med de næste 4 år, Der fik jeg kraftig depression plus for højt blodtryk som forårsaget kraftig længevarig hovedpine! Lige der har jeg slås med den umenneskelig og uanstændig torturering af min datter i filstedvejens skole! Tak til dem også for det!
I dag skal jeg igen tænke på hvordan jeg skaffer min mad til daglig!
Aalborg kommune har stoppet mit sultehjælp!
De penge som jeg lånt fra private skulle jeg med dyrt rente afleveret til bage og nu har jeg ikke eneste konges mønt igen!
Aalborg kommune har starte at udsulte mig i periode i gennem 100 dage! januar , februar , marts!
! Når I kan ikke udslette mig via sabotage kan i forsøg sult! Godt forsøgt!
Jeg vil have adgang til Højeste RET i Danmark!
JANDZUIK ANDERSEN
FREEMAN NEWFOLKSORDER