NEJ tak til den nye offentlighedslov

FREEMAN NEWFOLKSORDER

/ #1777 KÆRE DANSKERE!

2013-05-18 02:47

TIL HÆVN OG TORTURE TØRSTIGE NATION DANMARK!

JAN DZUIK ANDERSEN

FREEMAN_NEWFOLKSORDER
@ FREEMAN
18 maj 2013 Aalborg DANMARK

http://goo.gl/Na91d

http://goo.gl/K940c


Jeg har intet ønske om hævn, og jeg aldrig haft behov for det!
MEN NOK ER NOK!

Det er ikke min mentalitet som nogle danskere har, og det er heller ikke min egen tilgang til problemløsning for at nå mine mål!

Konkret i mit tilfælde, genforene min familie med kidnappede datter Nicole Andersen tilbage til vores biologiske familie!

Jeg gav nok af tid til danske sociale myndigheder og regeringen til at returnere ting til deres rette plads i forhold til de eksisterende menneskelige og børns rettigheder!

Men nej, ingen af de danske arrogante politikere ønsker at indrømme så grusomt og fatalt fejl i torture behandling og umenneskelige handlinger såsom tortur af børn og deres forældre!

I stedet for at indse dette som råbet om hjælp, at hele vores familie og mit barn lider under grusomme tortur i danske plejefamilier i første Gistrup Henning Olsen, og nu Smidie af Mette Nikolajsen, vælger DANSK POLITI SAMMEN FACEBOOK ADMINISTRATOR den første prioritet for de danske myndigheder systematisk sletning min konto , konto, hvor alle mine indlæg og kommentarer og dokumentation, der bekræfter denne DANMARKS grusomme umenneskelige diskrimination af udlændinge der bor i Danmark, er blevet systematisk slettet og blokeret fra hele Facebooks systemet, hvor min opfordring om hjælp for min familie resulterede i at blokere og slette alle mine dokumenter Om det brutale angreb på min familie og datter NICOLE der blev kidnappet af den danske socialrådgiveren JOHAN YDESENS med personlig angreb med kunstige og falske beskyldninger med Aalborgs politi hjælp den 18 maj 2011, !
Efterfølgende vores datter blev tortureret med psykiske og fysiske afstraffelse, bare fordi min datter ønskede at bo hos sin far i vores familie, som efterfølgende resulterede i masseproduktion af kunstige og falske påstande om min datteren biologiske familien , at en total undgåelse i kontakt med hele familien på min fars side blev forbudt med den danske domstole magt!

Fulgt systematisk hjernevask af falske beskyldninger, om foreksampel at jeg far skulle hav låste sin datter i en kold og mørk kælder, selv at vi aldrig har haft sådan en kælderen, og mange andre meget farlige historier, der resulterede i midten af 2012, at min datter først havde forsøgt at begå selvmord!

Regeringsmagten Ombudsmand og Domstolen i Danmark, kunne ikke, på nogen måde at lukke min mund eller tiltvinger mig en pseudo diagnose HAR DEN DANSK STYRENDE MAGT valgte taktik med planlagte afvikling med saboteger på min person bil Mazda 626, som kunne sluttede meget katastrofalt den 4. marts 2013, med mulighed for fatal dødens exit!

Ingen af disse her elementer og mine påstande, som jeg argumenterer her med, kunne jeg ikke meddele hos Nordjyllands politi, fordi de altid har nægtet mig adgang til det med deres arrogante afvisning, at det ikke kan accepteres!

Jeg har nok ligeledes kun én fejl i danskernes øjne!

Jeg elsker min datter med den korrekte faderlige kærlighed med forudsigelighed, som hun have brug for, og var mest nødvendigt og i 2011. Takket være Danmark, er min datter, Nicole, nu præget af de danske grusomheder, der ikke kan sammenlignes med Nazityskland under anden verdenskrig i 1939!

Jeg vil derfor gerne udskrive en kopi af min opfordring til hele verden på grund af slettelse af alle beviser og dokumenter der lå på facebook!
Jeg respekterer og vil overholde sit løfte fra 2009, hvor gentagelse af angreb på min familie og systematisk misbrug og tortureing af min datter NICOLE ANDERSEN vil koste Danmark meget dyrt!
Følg min trin! DETTE Tilfældet, vil Danmark huske ligesom krisen Mohammed!


TRO MIG DANSKERE! JEG ELSKER MIN GUD OG MIN FAMILIE, MEN IKKE MERE DANMARK! FORDI NOK ER VIRKELIG NOK!
JAN DZUIK ANDERSEN
FREEMAN NEWFOLKSORDER