NEJ tak til den nye offentlighedslov

Peter Rasmussen

/ #1322 S SF R og V K

2013-04-28 18:47

Fokus omkring ændringer af offentlighedsloven, ligger selvfølgelig på S SF R regeringen - da det er mørklægningsminister og vendekåben Morten Bødskov, der arbejder ihærdigt for at få forslaget vedtaget.

Morten Bødskov savner et "frirum" - ja, men så må han jo sætte sig ned og snakke med pågældende personer over en kop kaffe. Og hvis det er så "farligt" at offentligheden ikke må læse det, så tåler det vel overhovedet ikke at komme på papir.

Og, hvis det er fordi styrelserne ligger på flere lokaliteter - så er det jo kun et tegn på embedsvældets og DJØFernes vokseværk ud over alle grænser, specielt hvis man så ikke engang kan overkomme at mødes over en kop kaffe.

Det statslige overadministration er Danmark åg.

Villy Søvndal har som udenrigsminister, travlt med at pege fingre af styrerne i bl.a. Syrien og Zimbabwe - har travlt med at tale om deres "udemokratiske" måder at opføre sig på.

Samtidig med, at hans parti SF har travlt med at indskrænke danskernes demokratiske rettigheder og indsigt i, hvad den siddende regering har gang i - at reducerer demokratiet og gøre magteliten til enevældige herskere.

Stemmeflertallet til loven kommer fra V og K, der vel til dels lever anonymt i periferien af lovforslaget.

Jeg har kommunikeret lidt med Venstre omkring dette forslag - og tro mig, magteliten og levebrødspolitikerne trives også indenfor Venstre - i yderst arrogante former - der på ingen måde levner pøbelen, at gøre indsigelser.

Der udvises kun den ene holdning, at tromle hen over folket - endda uden at forsøge at forklare sig - pøbelen har jo ikke forstand til den slags politiske narrestreger.

En stemme til kommunalvalg og til næste Folketingsvalg - på S SF R V K - er det samme som at stemme for demokratiseret diktatur og enevældig folkestyre.

Og selvfølgelig kommer samme lovgivning af brede sig til det regionale og kommunal styre, når de får øjnene op for hvor "behageligt" det er, at kan gemmes sagerne og sine beslutninger bag offentlighedsloven.

Som S SF R V og K ønsker.