NEJ tak til den nye offentlighedslov


Gæst

/ #1293

2013-04-27 02:04

En lille Quiz! Hvor mange point kan du tildele dig selv?

10 point: Jeg forstår, at den officielle 9/11-forklaring er løgn, og når de sande forbrydere er afsløret, får vi samtidig afsløret hele den verdensmafia, som kontrollerer vores ledende politikere og som lige nu er ved at smadre vores velfærd. (Kan du få 10 point, så skriv straks under på uu911.dk)

9 point: Jeg er klar over, at The Trilateral Commission og Bilderbergermøderne (hvor både Helle Thorning og Anders Fogh deltog året før, de blev valgt til statsministre) ikke er "konspirationsteorier" men magtfulde interessergupper (læs mafia), som kontrollerer vores ledende politikere. (Du er stadig kvalificeret til at skrive under på uu911.dk)

8 point:. Hvis vores velfærd skal bestå, bliver vi nødt til at delagtiggøre det danske folk i bl.a. Zbigniev Brzezinski, Rockefeller- og Rothschild-dynastierne, Dick Cheneys Haliburton-firma, mega-banker som Goldman-Sachs og the Federal Reserve og deres interesser og kriminalitet via efterretningstjenester (CIA, MI6), deres kontrol med medier, det militærindustrielle kompleks og deres interesser i en "One World Government", som bygger på at destabilisere USA's Europas demokratier og velfærdssamfund for derefter at overtage det med denne verdensorden. (Kunne du have lyst til at skrive under på uu911.dk?)

7 point: Jeg kræver, at vores ledende politikere rapporterer fra deres lukkede møder med eliten (den samme elite, som har interesse i såvel "krigen mod terror" som en Europæisk union) uden de må fortælle om det. (Nu begynder det at knibe med vigtigheden af en ny 9/11-undersøgelse, ikke?)

6 point: Jeg finder det problematisk, at vores ledende politikere deltager på hemmelige møder med eliten (den samme elite, som har interesse i såvel krigen mod(?) terror som en Europæisk union) uden de må fortælle om det. Det virker næsten som om, nogen/de bevidst går efter at destruere vores velfærd. (Har du hørt om uu911.dk...?)

5 point: Jeg kan godt se, at der bør være mere transparance mellem folket og politikernes spindoktorer; det er i hvert fald meget udemokratisk det, der foregår bag lukkede døre. (Glem bare uu911.dk herfra.)

4 point: Jeg kan godt se, det er et problem med den nye offentlighedslov og at det truer vores demokrati. Den er HELT galt med de ledende politikere på Christiansborg. Det ses jo tydeligt, at de ikke har jordforbindelse!

3 point: Det kan godt være, at der måske bør være mere transparance mellem folket og politikernes spindoktorer. Men jeg tror ikke, der sidder nogen og er bevidst i færd med at ødelægge vores samfund. (Altså. læg mærke til, jeg siger TROR.)

2 point: Jeg tror godt, at rige mennesker styrer verden, men jeg tror ikke på "konspirationsteorier" (Dvs. skepsis over for officielle forklaringer samt de FACTS, der tydeliggør, at vi er udsat for konspiration fra magthaverne/eliten) Jeg tror på, at demokratiet kan bevares ved, at jeg ser Borgen, X-faktor og fodbold og så lige sætter mit kryds et eller andet sted en gang i mellem.

1 point: Jeg tror ikke på "konspirationsteorier" (Dvs. skepsis over for officielle forklaringer samt de FACTS, der tydeliggør, at vi er udsat for konspiration fra magthaverne/eliten) Jeg tror på, at demokratiet kan bevares ved, at jeg ser Borgen, X-faktor og fodbold og så lige sætter mit kryds et eller andet sted en gang i mellem.

0 Point: Jeg giner højt af folk, der kræver svar på ubesvarede spørgsmål samt påpeger officielle usandfærdigheder, og kalder dem fuldautomatisk for "konspirationsteoretikere". Jeg er hjernevaske-sikker på, at vi har verdens bedste demokrati, at vi er det lykkeligste folkefærd, at piller er godt, at vi beskytter landet mod terrorisme ved at deltage i krige på tvivlsomt grundlag, at demokratiet ikke er truet, at det er "frihed", at mine børn drikker energidrikke, ser Paradise Hotel og spiller computerspil dagen lang, at politikerne alle er gode mennesker, som - på hver sin måde - vil Danmark det bedste, at det er fint og flot med et regeringsindgreb på den danske (skole-)model, fordi lærere er dovne og at demokratiet bliver bevaret, så længe jeg sætter et kryds. Jeg mener, det er demokrati, når vi er delt op i højre og venstre, så især de to yderligtgående partier næppe kan være i stue sammen - selvom det er dem, der er mest enige, dem der har en nogenlunde selvstændig politik og dem, der - som de eneste partier - ser ud til rent faktisk at lytte til folket.