Forlang frie søer

Babe

/ #216 Skov -Bondemandens Grise

2013-04-20 17:00

Grisen er smuk og lad mig lige opfriske.
En Bonde boende et sted jeg tænker, i Sverige viste os Grisenes værd.

Hver morgen gik han ud med sine grise en mindre flok ,de var bare sig selv.De gik ikke i snor og lænker.

De ser ud som grisene herhjemme,bare gladere og smukkere.


Når de kom frem til bondens skov så efterlod han grisene for sig selv og de vandrede videre ind i skoven, han efterlod dem simpelt hen der i skoven den hele dag.

Senere på aftenen kommer han tilbage for at hente dem hjem.

Og han sagde prøv at se hvad de har lavet, han bøjede sig ned og viste starten af et spædt grantræ på vej op af den vendte jord, han sagde, det kunne jeg ikke have gjort bedre selv ,det er de meget bedre til end jeg,at vende jorden det gør de godt og de vender i hele skovbunden uden at skade et eneste af de nye spæde spirer af grantræer.

Det blot en ting grise kan,vende jorden uden at skade gran spirerne.

Han kaldte på grisene og de kom alle af sig selv tilbage fra hvor de nu end var i skoven ,han ventede blot på dem og stille og roligt samledes de en efter en og gik hjemad igen.

Han skulle ikke slå han skulle ikke true eller andet hadefuldt ,intet de gik bare sammen med ham som en lille hyggelig flok ingen negativ stemning det var smukt og det var virkelighed de skreg heller ikke på noget som helst tidspunkt.

Dette gjore de hver dag det de elskede at gøre, fordi det er deres natur at vende jorden.

Og ham skulle man nok ikke give den falske historie om at ligge på smågrise og at de er dumme og skal spærres inde for deres eget bedste.Når det er beviseligt at de er meget følsomme.