Forlang frie søer

Forlang frie søer!

I Danmark har vi 1 million grisesøer, som lever et rædselsfuldt liv. Soen ligger som ”fødemaskine” under så elendige forhold, at det kan give hende alle mulige dårligdomme: brækkede ben, skader på fodled og knæled, store liggesår på skulderpartiet. Det er resultatet af at opholde sig en stor del af livet i en lille boks, som kun tillader, at hun med besvær kan vende sig fra side til side samt rejse sig op og lægge sig ned. Og det er takken for at have givet landmanden ca. 30 pattegrise om året, som han har mulighed for at opfede og slagte senere med en god fortjeneste.

• En so er fikseret i 21 uger om året, hvilket svarer til 40% af dens levetid.

• Mangel på halm og beskæftigelsesmuligheder giver stress og stereotyp adfærd.

• Skuldersår og andre sår opstår, fordi soen ligger direkte på et goldt ce- mentgulv eller støder mod metalbøjlerne, som fikserer hende.

• 132.000 søer destrueres årligt, fordi de er så elendige, at slagteriet ikke vil have dem.

Støt søerne - skriv under!

Dyrenes Venner videregiver udelukkende email adresserne til ministeren.

Læs mere på www.dyrenesvenner.dk

Underskriv denne indsamling

Ved at underskrive giver jeg Dyrenes Venner tilladelse til at videregive min underskrift til dem, der har myndighed på dette område.


ELLER

Du vil modtage en e-mail med et link til at bekræfte din underskrift. For at sikre, at du kan modtage vores e-mails, tilføj venligst info@skrivunder.net til din adressebogs liste over sikre afsendere.

Bemærk venligst at du ikke kan bekræfte din underskrift ved at svare på denne meddelelse.
Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...

Facebook