Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs / Beskeder / Demonstration i Aarhus og København / Kommentarer


Gæst

#1

2014-01-27 12:49

Coridon er gået for langt - Vi sidder i Sachsen

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2014-01-27 13:05



Gæst

#3

2014-01-27 13:15

kære Nils

tænker på om vi kunne støtte med printerpapir når du skal printe disse underskrifter ud?

Jeanette Dünweber

#4 ja tak tak til Niels Christian Cederberg

2014-01-27 13:16

for sin fantastiske initiativ
Jeanette Dünweber

#5 Re: ja tak tak til Niels Christian Cederberg

2014-01-27 13:16

#4: Jeanette Dünweber - ja tak tak til Niels Christian Cederberg

og også tak for denne opdatering om demonstrationen

Schwartz
Gæst

#6 Husk at vi sandsynligvis er ved at blive narret af eliten...

2014-01-27 13:21

ITM, Husk nu at vi sandsynligvis er ved at blive narret af eliten:

Læs bogen:
http://www.amazon.com/Confessions-Economic-Hit-John-Perkins/dp/0452287081

Forfatteren er en tidligere 'Economic Hit Man', Han fik forklaret sit job som noget i retning af: “to encourage world leaders to become part of a vast network that promotes U.S. commercial interests. In the end, those leaders become ensnared in a web of debt that ensures their loyalty.
We can draw on them whenever we desire—to satisfy our political, economic, or military needs. In turn, they bolster their political positions by bringing industrial parks, power plants, and airports to their people. The owners of U.S. engineering and construction companies become fabulously wealthy.”

Så, er vi ved at blive narret, og er der måske nogen i Regeringen der er med på planen af magt/penge grådighed?

Bogen er anbefalet af den uafhængige http://www.noagendashow.com podcast, disse gutter er helt fri for reklamefinanciering og prøver at være så objektive så muligt, når det dækker ting som normalt ties ihjel af de såkaldte objekte medier verden over...


Gæst

#7

2014-01-27 13:28

Hvor blev det offentlige brev af fra N.Cederberg til finansministeren om mødet og aflevering af underskrifterne?
Niels Christian Cederberg
Underskriftindsamleren

#8

2014-01-27 13:29

Kære alle

Der var lidt forvirring omkring et brev til Corydon. Jeg har trukket det tilbage, da jeg venter med offentliggørelsen til i morgen tidlig.

mvh

Niels Christian

Gæst

#10

2014-01-27 14:56

Folkedybet er ved at røre på sig. Det er fantastisk mange underskrifter samlet ind på kort tid. Nu må vi se, hvor meget respekt det politiske kleresi har for demokratiet.
Det lykkedes dem ikke at trumfe aftalen igennem i ly af mørket.
Søren Dalgaard

Gæst

#11

2014-01-27 15:21

Gad vide om Bjarne Corydon er blevet lovet noget af Goldman Sachs - han må da have noget i klemme når han er så dumstædig, trist vi har fået en diktator til at forhandle for Dong.

Gæst

#12

2014-01-27 15:37

Jeanette Dünweber

#13 NIELS: HAR DU BRUG FOR PRINTERPAPIR????

2014-01-27 15:49

#3: -

GO IDE. HVAD SIGER DU NIELS CHRISTIAN, HAR DU BRUG FOR PRINTERPAPIR?

Ekspert

#14 Salg af DONG

2014-01-27 17:15

Håber det vil give maks fremtidig dårlig omtale om Corydon og Thorning. Føj for at ville vildlede et helt lang, hvad mon han kunne have fået i bestikkelse, hvis handllen var gået igennem.... !!De bør begge overlade roret til blå blok, som er de eneste troværdige politikere!

Gæst

#15 Re:

2014-01-27 17:40

#11: - Gad vide om Bjarne Corydon er blevet lovet noget af Goldman Sachs - han må da have noget i klemme når han er så dumstædig, trist vi har fået en diktator til at forhandle for Dong.

Diktator? Det har vi da vidst længe - sidst han demonstrerede sine evner i den retning var da han dikterede lærer lockout'en - det var da også hans værk med KL som nyttige idioter, og se så hvad det har bragt og bringer med sig. Man kunne ha' fået flere lærertimer på skolen uden den uværdige måde som det hele foregik på. Vi kunne godt snart bruge en opdatering af Grundloven, samt en opdatering af de folkevalgtes lønninger, pensioner og andre previllegier. De har fået raget rigeligt til sig gennem tiderne.

BC er en nutids Napoleon. Han ALENE vide.....


Gæst

#16 -Demo odense

2014-01-27 17:55

Hvad med demo i Odense?

Gæst

#17

2014-01-27 18:07

Kære Niels Christian Cederberg,

Et godt og imponerende tiltag. Men mere end sært og mildt sagt bekymrende, at medierne næsten tier udviklingen i underskriftsindsamlingen ihjel. Det synes at være den mest succesrige underskriftindsamling her i landet (eller hvad?), som burde have en markant medieopmærksomhed. Det er sjældent, at danskerne griber til store protester, og i vor tid finder de fleste sig i stort set alt. Mere og mere går galt omkring os, og vi holder kæft. Metroselskabet i København var en undtagelse, men med ringe solidarisk opbakning, selv om alle nemt kan forstå konsekvenserne af støjterroren mod naboerne, og alle burde kunne se både den politiske udygtighed og arrogance og en åbenlyse udygtighed hos entreprenøren. Men danskerne er som i det meste af Vesten blevet trynet til tavshed. De ældre gemmer sig væk; de unge tosser til drukfester og tomme fællesskabsritualer og blander sig ikke i det samfund, de selv skal overtage, og som de ved ufatteligt lidt om. Alderen midt imellem dukker sig, måske knytter nogle hænderne i lommerne og tænker fluks på egen fordel ved ikke at sige fra og mulige ulemper ved at sige fra.
Netop i en så passiv tid med en så uengageret og sløv befolkning er dette resultat både tankevækkende og imponerende. Antagelig omkring 200.000 underskrifter i protest mod en minister og en regering, der igen og igen har mistet en engleagtigt tålmodig befolknings tillid og ført en merkantil-ny-liberalistisk politik, som end ikke højrefløjen turde i sin regeringsperiode. Et ideologisk misfoster så dagens lys, merkantil-socialistisk-ny-liberalisme. Uhyggelige mindelser gik til Blair's og Bush's pop-overfladiske merkantil-neo-liberalistiske politik, hvorfra "finanskrisen" udsprang. Men befolkningen dukkede sig for at lede efter en gevinst for sig selv.

Der er sket så mange grove forringelser af det danske samfund især i de seneste 15 års tid, og aldrig end i disse år er vi blevet pisket mere til at tosse af sted i et absurd og livskvalitetsødelæggende arbejds-, karriere- og forbrugsrotteræs fra børnehavealderen til pensionsalderen, at der har været næsten utallige vægtige grunde til at protestere, hvor vi dukkede os og tav, af frygt og sikkert uvanthed med at blande sig.
Måske var dette Dongmisfoster (endnu et Dong- misfoster), et helt igennem uetisk projekt med en vist ret anløben finanssektor dråben, der kunne få bægeret til at flyde over. Selv for de godmodige og humbugstolerante danskere.

Hvad agter I at gøre for at få vækket de medier, der normalt kun vågner op for et kort øjeblik, når der er skandaler eller ligegyldigt nyt fra masseunderholdningsindustrien?
Har I - hvem I så er, for I er vel ikke kun du/dig men I - overvejet at udvide protesten med den dimension at flytte fra Dong som elforsyning? Og i øvrigt ikke nogen særligt tillidsvækkende leverandør. (De har rod i deres opkrævninger og udbetalinger).
Hvis de samme ca. 200.000 danskere mener alvor i deres protest og flytter fra Dong, begynder underskrifterne at ligne mere end en uforpligtende protest. Og nu tales der et sprog, som selv finanssektoren kan forstå lidt af. "Folkets røst", der ikke koster andet end besværet med at lukke ørene for råberiet, som alle ved hurtigt forsvinder, har aldrig interesseret erhvervslivet og sjældent politikere uden for valgperioderne. Men risiko for tab af penge kan såvel en arrogant politiker og en finanssektor forstå.
Når det kommer til stykket er de flestes protest sikkert i høj grad rettet mod regeringstoppens tilbagevendende dumarrogance og antagelig i mindre grad udtryk for vrede over et salg, som næppe mange kan gennemskue fordele og ulemper ved. Altså ud over de ideologiske og etiske ulemper, som danskerne normalt heller ikke hæfter sig ved.

Med absolut venlig hilsen
Jens Agger
Palægade 4, 1261 København K
jhsa2009@gmail.com

Gæst

#18

2014-01-27 18:10

Hvor mange af dem der har skrevet under ved egentlig hvad sagen drejer sig om ?

Gæst

#19

2014-01-27 18:16

Hvor blev Danmark af?
Hvad der foregår er United Bluff!
Siddende regering er marionetter.
Vor Herre bevare os alle!
Lader til, at Enhedslisten er de eneste tilbage med sund sans.
Har tabt tiltroen til alle andre partier.
Corydon kan trække sig tilbage med en million-pension ovenpå en fadæse af dimensioner.
Sammen med alle de andre ligesindede.
Den smule respekt jeg måtte have haft er gået aldeles fløjten!
Hvad tænker de mennesker på?
Dig? Mig?
Næppe!
Goldman Sachs har intet at bedrive her.
Kynisk pengemaskine er de!!!

Per Christensen
Møllevejen 3a, Strynø
5900 Rudkøbing

Jeg er vred over den ligegyldighed og bedreviden siddende regering udviser overfor Dansken!

Gæst

#20

2014-01-27 18:24

Det er da lidt "fedt" med et salg til Goldman Sachs og især det at købet sker gennem et skattely selskab. Det betyder, at de ikke kommer til at betale skat af deres Udbytte eller arbejde om man vil her i Danmark - men det må da så også betyde at man kan lave sort arbejde helt lovligt der betaler man jo heller ikke skat af udbytte eller arbejde - og nu med regering og folketingets velsignelse - det må da danne præcedens det er da fedt

Gæst

#21

2014-01-27 18:49

At være total ligegyldig over for alle de underskrifter, må da få konsekvenser.
Gitmo Slave of gitmo nation mermaid...

#22 En ny slags Fascisme

2014-01-27 19:27

Det er den hvor regeringen er bankerne og storindustriens tjenestefolk...

Gæst

#23

2014-01-27 19:31

Efter finansministerens blanke afvisning i DR Nyheder klokken 18:30 og dermed konstatering at der ikke er mere at komme efter, så har jeg valgt at rette henvendelse til det socialdemokratiske bagland.

Dette er gjort for at forsøge at appellere til deres forståelse af vores ønske om en alternativ løsning. 165.000 danskere kan ikke tage fejl.

Henvendelsen er skrevet på egne vegne og er dermed ikke udtryk for hverken deltager facebook siden, begivenheden for demonstrationen eller underskriftsindsamlingen.

Jeg kan anbefale at en tilsvarende henvendelse sendes til SF og R, hvis der er nogle som magter at løfte opgaven.

Kopi af henvendelse sendt til: folketingsmedlemmer, ministre, ledelse, ordfører, EP medlemmer og hovedbestyrelse.

------------------

Kære socialdemokrat.

I morgen tirsdag skal hr. finansminister Bjarne Corydon i samråd angående salget af DONG Energy aktier til Goldman Sachs.

En handel som har efterladt en del ubesvarede spørgsmål i specielt de sidste par ugers tid med megen mediebevågenhed, og ikke mindre bevågenhed fra også den danske befolkning.

I skrivende stund har mere end 165 tusinde danskere - det er langt flere end det nødvendige antal for at undgå f.eks. spærregrænsen i Folketinget - skrevet under på en underskriftsindsamling i håbet om at blive hørt, i håbet om at der vil blive overvejet og muligvis også fundet en alternativ løsning.

Jeg retter denne appel til jer, fordi finansministerens blanke afvisning af det alternative fremsatte tilbud fra en del af landets pensionskasser samtidig var en kategorisk afvisning af en revurdering af udbudsrunden.

Om det fremsatte tilbud fra pensionskasserne var eller ikke var seriøst, vægter i min henvendelse ringe betydning, da det er selv afvisningen - og dermed understregning af at beslutningen ikke står til at ændre - som jeg finder alarmerende.

Jeg behøver ikke at fortælle politikere, hvordan den politiske situation er i landet, med den stigende følelse af mangel på demokratisk indflydelse, den stigende afstand imellem folk og lovgivende forsamling, for slet ikke at nævne den stigende politikerlede. Alle faktorer som er undergravende for den nødvendige folkelige opbakning til ethvert folkestyre.

Jeg afslutter min henvendelse i håbet om, at jeg med denne henvendelse trods alt møder en vis forståelse OG accept af, at en nødvendig ekstra overvejelse af handlen bør foregå før den afsluttende afstemning på torsdag.

165.000 danskere kan ikke tage fejl - hvis vi tager fejl, så har vi som demokrati et forklaringsproblem, da 165.000 danskere ikke føler at de bliver hørt og dermed måske føler at de ikke kan acceptere den lovgivende forsamlings dispositioner.

Tak for ordet.
Claus Jansson
Gæst125000

#24 Noget i klemme....

2014-01-27 19:35

#11: - Kommentar til indlæg #11

Tja´Du kan have fat i en pointe.

Det er jo almindeligt kendt, at Lichtenstein er et godt sted at ha´en konto, der skal gemmes lidt af vejen......


Gæst

#25

2014-01-27 20:42

Det "grønne" element er underordnet - det handler om, hvorvidt fremtidig indtægt fra DONG skal ende i skattely. Og som skatteyder vil jeg sætte pris på ikke at skulle miste yderligere indtægter - den offentlige sektor er jo dyr nok, som den er. Hvis DONG mangler penge, kan de jo lade være med at hælde penge ned i lokumsbaronen Schur, Norrbom Vinding og de øvrige "gulddrenge".