Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs.


Gæst

#6126

2014-01-26 14:12

Lad os nu stå sammen og ikke lade den kapitalistiske tankegang sejre.

Gæst

#6127

2014-01-26 14:12

Det er helt Hen i vejret at sælge af vores forsynings sikker hed. Svend

Gæst

#6128 Re:

2014-01-26 14:13

#6115: -

Sådan har jeg det også......


Gæst

#6129

2014-01-26 14:13

ny regering ønskes... har simpelthen mistet tilliden til at de i regeringen kan finde ud af og er kvalificerede nok til at gøre vores land godt. i sætter kurs mod undergang, og nedprioriterer vores lands bedste. for hvad....egen vindings skyld. burde folk der ikke er i stand til at opretholde lov og orden og leve derefter blive afsat med det samme? hvorfor har vi så skattesnydere og bedragere i vores regering. i bruger hæmningsæløst løs af vores skattepenge, der burde gå til uddannelse/børns vilkår/hjemløse i dk/de ældre. hvor er de henne i jeres rov-planer... i prioriterer kampfly (til hvad) militær oprustning (vi er ikke et land der skal i, eller vil i krig) vi vil leve, med kærlighed og tryghed. kunne gi vores børn og ældre et værdigt liv.-hvor er vi på vej hen? det er tid danmark til at få sagt stop for regeringen.

Gæst

#6130

2014-01-26 14:13

Bjarne Corydon, se nu lidt indad og brug de danske pensionskasser. Det andet er en dødssejler. Dansk energiforsyning skal blive på danske hænder.

Gæst

#6131

2014-01-26 14:13

Helle, jeg er 64 år og har altid stemt på dit parti. Hvis denne sag gennemføres, vil jeg aldrig aldrig aldrig stemme på Socialdemokratiet igen.
Kasper

#6132 Intet er så skidt at det ikke er godt for noget.

2014-01-26 14:14

Man kan da i det mindste være forvisset om at, hvis kong Corydon og co. bare fortsætter handelen som om intet er hændt, i det mindste "kun" er fuldstændig ligeglade med hvad befolkningen mener om noget som helst og har dermed også skrevet under på at han intet har at gøre i hverken regering eller folketing, sammen med Helle og alle de andre rygklappere. Regeringen og folketinget er til for befolkningens skyld og ikke omvendt (det er godt nok lidt svært at få øje på lige for tiden) men det ikke bare giver os retten til, men faktisk nærmest gør det til en demokratisk borgerlig pligt at vi skal få dem afsat i en fart, uanset midlet, da det så ikke længere er et demokrati men et diktatur vi lever i.
Hvis de tror at den form for lavadelige arrogante holdning til vælgerne er noget de kan blive ved at slippe godt afsted med, må de tro om igen og jeg føler mig ret sikker på at der vil komme flere til "mit" kor med en handel som denne og på et tidspunkt bliver vi nok og på dén måde er der intet der er så skidt at det ikke er godt for noget for Corydon og co. mister hovedet (billedligt talt, man skal jo passe på hvad man skriver og dette er IKKE en dødstrussel) på den ene eller den anden måde alligevel.


Gæst

#6133

2014-01-26 14:14

Jeg skriver under fordi jeg mener at det er for risikabelt at åbne op for Dongs,statens og pensionernes pengekasser når det drejer sig om et selskab der agere så det ligner selskabs tømning
De går jo ind i det for at tjene penge sandsynligvis ikke for at styrke Dong på markedet.
Samtidig vil den del af fortjenesten som de så er berettiget til vil forsvinde ud af landet.

Gæst

#6134 Re:

2014-01-26 14:15

#6129: -

HØRT!


Gæst

#6135 Vilhelmsen at ansvar! Facebooksiden

2014-01-26 14:15


Annette Vilhelmsen
for omkring en time siden
Så kender vi DF igen. På samme dag kan aviserne melde, at DF'ere tæsker løs på vores muslimske medborgere, og at DF har luftige velfærdsløfter uden finansiering for 40 milliarder kroner. Vi savner svar fra Thulesen Dahl - er det partiets linje? Og hvor skal pengene komme fra?
1Synes godt om · Tilføj kommentar
Topkommentarer
Jytte Thorborg, Preben Madsen, Birgitte Pedersen og 59 andre synes godt om dette.

Kurt Wissendorf Møller Annette, jeg tror du skal koncentrere dig om at kommentere det, der optager rigtig mange, ca. 115.000, der bekymrer sig om salget af DONG.
29 · for omkring en time siden

Marianne Hauge Jeg er helt enig med dig i at det ville være rart med en kommentar fra Thulesen-Dahl - men jeg savner virkelig en kommentar fra dig og SFs partitop omkring salget af DONG- aktierne til Goldman Sachs! Giv os er svar på det!
16 · for omkring en time siden

Niels Brixvold Ja lad os få et godt svar på hvorfor SF skal underskrive endnu en håndfæstning. Regeringsgrundlaget må da være nok!
2 · for 24 minutter siden

Helle Munch Oldefar Af en som deler ud af vores penge til sine 'veninder' - så synes jeg du skulle vare din mund Anette Vilhelmsen!
6 · for omkring en time siden

Gitte Olesen I er ved at sælge Dong og så snakker du om hvad df foretager sig??? Jeg bliver mere og mere flov over det kryds jeg gav jer - føj.
6 · for omkring en time siden

Adela Del Carmen Forhold dig til DONG og meld klart ud, dit snakken udenom fjerner ikke folkets bekymring!
5 · for omkring en time siden

Finn Rudniak ja bare vi kunne KENDE sf igen, du er da også så flink, send mig lige 1 mill. tak tsk tsk
7 · for omkring en time siden

Sonja Malene Pedersen Pengene er meget nemt at finde, ... Vi kan jo bare stoppe jeres Gavebod
3 · for omkring en time siden

Johnny Nielsen Gad vide hvordan man trækker Dig ned på jorden igen, Du har helt klart mistet jordforbindelsen og min stemme, helt ærligt gider Du ikke at forlade SF, så SF er for folket igen...Øv syntes Du er en tyv, der har misbrugt et parti, til egen vinding ...
5 · for omkring en time siden · Redigeret

Sten K. Jensen Hvorfor skal man bruge tid på hvad andre gør... hvorfor forholder i jer ikke til jer selv og den politik som i føre og den politik som i BURDE føre..... når man peger fingre af andre, ja så peger der 3 fingre tilbage på en selv... og lidt ligesom hvad andre... glem det og vær de personer som er blevet valgt til at varetage DK bedste interesse og i er ved at sælge vores arvesølv, drop det og få os sammen rettet op på det her ellers så skønne land som i er ved at ødelægge fuldstændig..... jeg mente da ellers at SF var et parti som man kunne regne med, i er på en helt forkert vej---.... vi skal en anden vej.... !
2 · for omkring en time siden

Poul Simonsen Ja, lad os snakke om noget andet end Dong.
7 · for omkring en time siden

Marianne Seiser Pedersen ja SF er som vinden den blæser, der er ikke meget socialistisk i det parti mere
6 · for omkring en time siden

Sarah Lind ...og vi mangler også svar fra SF på hvordan i kan tillade at det delvise salg af Dong ender med at penge kan ryge direkte i skattely? Har i glemt at GS var en stor medvirkende faktor i finanskrisen?
DF kan man ikke tage seriøst de hiver "muslimer-racisme kortet" frem med jævne mellemrum...
6 · for omkring en time siden

Sten K. Jensen Det er lykkes regeringen at smadre:.
Sygedagpengene
Kontanthjælpen
Dagpengesystemet
Fagforeningerne
Folkeskolen
Uddannelsessystemet
Hospitalsvæsnet
Jobmarkedet
Ligestillingen
Integrationen
Skattesystemet
Velfærdsystemet.
Vores energi og Infrastruktur...
Og de mener STADIG at de gør det godt. Jeg er ikke enig.
1 · for 41 minutter siden

Birgit Elrum-jensen Du må da vide hvor pengene kommer fra du er da ikke bleg for, at dele millioner ud.
5 · for omkring en time siden

Søs Nielsen Jeg er bange for at Annette, ikke vil oplyse hvor hendes pengetræ står
2 · for omkring en time siden

Birgit Elrum-jensen Det behøver AV heller ikke hun og hele slænget på borgen stjæler pengene fra alle i DK.
2 · for 34 minutter siden

Sussi Wetterstein Nielsen synes ikke om...
1 · for omkring en time siden

Mogens Dahl DF er og bliver det samme, som de altid har været. Ét seriøst parti. Er ked af, at sige det men det er mere end man, kan sige om Socialistisk Folkeparti. I det mindste går DF ikke rundt og forærer millioner ud til højre og venstre, som visse andre.
1 · for 41 minutter siden

Egon Sorensen Fra ulandsstøtten og alle de tåbelige projekter man giver penge til i udlandet, svindlere og bedragere med snablen dybt i statskassen, sørg for det danske folk først og kom så med et svar på hul i loven og kommuners svindelnumre overfor de fattige danske borgere der må tælle hver 5øre for at få livet til at køre nogen lunde ordentligt, det er trods alt det danske folk der gennem mange år har opbygget det velfærdssystem vi har eller mangler i dag og som du og regeringen prøver at ødelægge.
2 · for 49 minutter siden

Jens Lysdal Når Goldman-Sachs aftalen accepterer at de placerer deres ejerskab i et skattely - og dermed bryder Dansk lov og samtidigt modarbejder de skatteskjuls-kampagner I selv har sat igang - hvordan kan I som politikere så overhovedet et sekund overveje at stemme ja ? Og hvordan kan I så fremover repræsentere det danske folk og opfordre det til at betale sin skat ?
2 · for 51 minutter siden

Kim Bennekou Måske de spares på den ovrskruede indvandring SF støtter!
Bare en tanke!!
Hvad er jeres undskyldning for at tæve løs på de etniske danskere og deres rettigheder og økonomi Annette Vilhelmsen?
Jeg er ikke i tvivl om hvem der burde skamme sig mest!!
5 · for omkring en time siden

Erik Holm Nielsen Nu kan "unge" under 40 år ikke få førtidspension.... Men jeg er nærmere de 60, og bliver faktisk underlagt samme stupide lov... Har været aktiv på arbejdsmarkedet siden jeg var 10 år, men fik desværre Morbus Meneres kronisk sygdom for 5 år siden, og bliver sgu aldrig rask igen.. Arbejdsprøvninger som de bare ignorer igen og igen, selvom min arbejdsevnen er under 5 timer i ugen, SKAL jeg stadig underlægges arbejdsprøver for at se om jeg "måske" kan blive flexjob godkendt... for at sige det rent ud.. røv og nøgler kære socialminister... Ingen vil eller skal have flexjob hvis deres arbejdsevne faktisk ikke længere kan give "samfundet" noget aktiv.. Og hvorfor skal man underlægges samme lov om førtidspension som de "unge" under 40 år??.. Førtidspension vil da være den "billigste" løsning i længden.. Flere bliver kun regnet for det rene skidt af alle og samfundet, ved at blive mere eller mindre "tvunget" igennem de "lokale" moralistiske kommunale "kongers" nåde.. at fastholde kroniske syge på kontanthjælp, der ulykkeligt har mistet sin arbejdsevne, og derfor bliver mere og mere syge og psykisk smadret... Samfundet har helt misforstået og helt stillet alt på hovedet, hvor de syge, svage, ældre, og fattige skal bare hele byrden og "skylden" for forfejlede smarte bankers grådighed og statens apparats mangel på empati.. kære SF socialminister, vis lige lidt medmenneskelighed og du må sgu godt råbe lidt højere og vise ansigt og vise mere solidaritet til de svage i samfundet, ikke alt kan klares med den "søde smilende lille fynske pige"attitude.!
1 · for 45 minutter siden

Sten K. Jensen Velfærd er, at alle ting i samfundet fungerer på bedste måde, at ingen er fattige, at der bliver passet på miljøet og først og fremmest, at børnene får de bedste betingelser at vokse op under. Alt det og meget mere kan velfærdssystemet give os, hvis der er politisk vilje til det. Det eneste systemet ikke kan give, er en masse fattige mennesker de velbjergede kan sparke til....
for 41 minutter siden

Carsten Hedegaard Jensen http://energiwatch.dk/.../Politik.../article6434684.ece

Pensionskasser: Nu kommer brevet til Corydon
energiwatch.dk
Fire store fagforeninger har ikke opgivet køb af DONG trods afvisning fra finansministeren. - Author: JOACHIM CLAUSHØJ BINDSLEV
for 24 minutter siden

Chris Enrico Thomsen Hvornår kan man ´kende SF igen. SF er ved at sælge ud af alle værdier. Føj. Koncentrer jer om at SF politik i stedet Annette. Jeg er ked at jeg spildte min stemme på jer ved sidste valg
for 4 minutter siden

Lisbeth Kordahl Larsen Kom nu ind i kampen, istedet for, hele tiden at prøve at flytte fokus,Vi er ikke så dumme at vi køber al det spind og snakken uden om. Det har vi haft rigeligt af. Hvad med DONG ?
for få sekunder siden · Redigeret

Morten Fangok Olesen Bor du selv i en indvandrerghetto ?
for 6 minutter siden

Susanne Petersen Så lyt dog til vælgerne, over 120.000 har skrevet under med et nej til salg af Dong på skrivunder. net
for 11 minutter siden

Marie Louise Bistrup Annette, brug din indflydelse på at stoppe salget af DONG-aktier til GS. Hvorfor skal GS have vetoret? Er du sikker på, at GS ikke går i skattely? Hvor mange mio kr. skal aktionærerne kunne trække ud af midler, som er forudbetalt af forbrugerne? S og SF må tage sig sammen, sprænge regeringen om nødvendigt.
for 17 minutter siden

Susanne Hoffmann Jeg synes måske, at SF´s top skal finde ud af, hvad der er DERES partis/ deres vælgeres linie, inden man pukker på andre. Det er svært at genkende det, der gjorde mig til SF´er i det, jeg pt er vidne til.
1 · for 19 minutter siden

Britt Skafsgaard Anette Vilhelmsen, hvem er det! Hun er da usynlig ! Gemmer sig og puger løn og ministerpensioner til side, hvis det er den jeg kender fra medierne!
for 49 minutter siden

Michael Skouw Annette Vilhelmsen , du er en skændsel for SF, aldrig er der ført så meget bogerlig politik, siden SF kom med i regering.
1 · for omkring en time siden

Gert Madsen de 40 mia. kan vi jo tage fra EU, så passer pengene, for det er jo det vi betaler til EU hvert år.
1 · for omkring en time siden

Jesper Kristensen Har SF en linie... Udover Blå økonomisk politik og folketings-medlemmernes personlige ambitioner. Jeres udsalg til Goldman Sachs bør være partiets endeligt.
2 · for omkring en time siden

Jakob Knudsen Ding Dong!
3 · for omkring en time siden

Jakob Knudsen

for 17 minutter siden

Rosa Borg Kurt, det er almindelig anvendt at knække dårlige nyheder i kølvandet på andre ditto, som overskygger.. Det skal DF ikke slippe afsted med
1 · for 40 minutter siden

Rosa Borg ..eller Annette
1 · for 39 minutter siden

Krista Regnbuemor Wickmann Hauberg Sjovt som du kræver svar og handling her- og så sidder du Gud hjælpe mig selv velvidende om bl.a sagen om 2 drenge der ulovligt er fjernet fra deres mor og far! Du VED kommuner laver ulovligheder- jeg har i et brev du får fra mig eks. Fra min egen sag. Hvad med DU kommer igang med dine pligter også, i stedet for at have travlt med andre!!
1 · for 52 minutter siden

Kim Bennekou DAGENS DANMARK!

I ved godt at nogle syge arbejdsprøves i årevis, ikke sandt?
Der hvor jeg (for øjeblikket) arbejdsprøves i min sag, er en ung mand der lige er startet på sit 4 år i træk i "arbejdsprøvning" samme sted!
Han får ungekontanthjælp(6600 md.) og arbejdsgiver får et mentortilskud for at ha' ham, samt får arbejdet udført gratis!
Det er i et supermarked! Samtidigt besætter det en stilling der reelt kunne hyres ind i!
Udnyttelsen af de syge er langt større end nogen forestiller sig!
Minder lidt om kommunal "økonomisk" støtte til det lokale erhvervsliv.
Kommunerne siger at alt skal være afprøvet, på vejen til Flexjob/førtidspension, og det bliver det jo aldrig, Derfor evig kontanthjælp! (her kan jo refunderes 65% fra staten)
Nægter man at deltage bliver låget smækket i, klager man behandles man bare ringere!
Jeg fik dårlig ryg som gulvlægger i år 2000!
Og samtidigt omtales alle disse syge, parkeret på kontanthjælp, dagligt i medierne som dovne samfundsnassere! Det er meget nedbrydende, mere end den piske-økonomi man udsættes for i samme åndedrag, som jo er nedbrydende nok i sig selv!

Mette Frederiksen udtalte så fint i deadline på et tidspunkt "når man sidder i sin bil og kigger ud på affaldet på udenfor".
Her mente hun ikke skidt og ragelse, men landets borgere. Det er vi mange der er sikre på!
sådan tænker hele regeringen, det ses tydeligt i den arrogance hvormed man fører sin samfundsnedbrydende politik!
Bjarne Corydon skalter og valter med landets værdier som han lyster! Mens han kalder sig "hele landets finansminister" og sælger hele Danmarks DONG til skatteunddragere!
Undskyld Bjarnedreng, hvor mange stemmer fik du sådan ca. ved valget??
Helle Thorning-Schmidt blæser på lovgivningen, grundloven og, som alle andre i den nuværende regering, landets borgere.
Med løgn skal land opbygges?
Klart hun kendte til Bødskovlens løgn, som statsleder er hun jo blevet informeret om det forhøjede trusselsniveau omkring retsudvalgets besøg på Christiania, allerede dengang truslen forelå. Det er ganske normal arbejdsgang at statslederen informeres om trusselsniveau og planer for imødegåelsen af denne trussel, især når truslen går mod dele af folkestyret, hvilket Retsudvalget jo er!
Hun vidste at man ville få dette besøg flyttet på grund af denne trussel!
Og da Retsudvalget så aflyste, og gav begrundelse for aflysningen, har Thorning jo så også kunnet se hvad grund Retsudvalget er blevet givet for at få dem til at aflyse!
Meget sværere er det altså ikke at gennemskue!
At Enhedslisten og resten af vore folketingspolitikere ikke har denne ganske almindelige basale sammenhængslogik er nærmest sørgeligt!
Mon der burde indføres fordoms "abetester" for deltagelse i politik??
Så er der Annette Vilhelmsen. Hendes syn på vores penge behøver vi vel ikke beskrive nærmere! Det har hun selv så nydeligt klaret i hele 2 samråd, som nok tilsammen har kostet mere end den "sølle" million som Vilhelmsen så flot kastede ekstra i puljen!

Men værst er Margrethe Vestager , helt uden nationalfølelse, kun ude på at nedlægge Danmark som stat, det har altid været de Radikales mærkesag. De synes ikke at ville stoppe før Burka'en er nationaldragt i EU's Region Nord!
Dette er vores såkaldte repræsentative folkestyre!
Og de er da bestemt alle pengene værd, ikke sandt? Både dobbeltpensionerne, ministerbørnspensionerne, eftervederlagene og den løn de selv forhøjede med 30% i 2012, lige inden de løntrykkede SAS-medarbejderne!
Vi har grund til at være verdens lykkeligste folk!
Kom ikke og påstå andet!
1 · for omkring en time siden

Hans Henrik Albrechtsen vi savner et parti inklusive dit blandt 2 der et til at stole på ...og det er to partie tilbage i ft .. Enhedslisten og DF .. der har en rimelig troværdighed..
for 25 minutter siden

Erik Breum Petersen Men hvornår kan vi kende sf igen?
Kan det virkeligt være rigtigt at det at være i regering er så vigtigt at man trodser næsten hele partiets medlemmer og dets vælgere bare for at sidde i regering.

Jeg husker en kvinde der sagde at hun ville bide sig fast. Der blev valgt som modkandidat til højrefløjen i partiet.

Lige nu ser jeg en folketingsgruppe grave en grav til SF.
Frygter at det bliver splittet eller lagt i graven.
for 51 minutter siden

Jette Uhlott spørger du om penge?
for 18 minutter siden

Bodil Rasmussen Nemlig S'dan Annette!
for omkring en time siden

Kasper Floor Christensen 40mia, er da ikke noget særlig for SF ?? - vi savner svar, er det jeres linje - hvor skal pengene komme fra ?? ??http://ekstrabladet.dk/nationen/article1982642.ece

Ét års Ikke-vestlig indvandring koster 63 milliarder
ekstrabladet.dk
De 15.400 ikke-vestlige indvandrere, der kom til Norge sidste år, vil tilsammen ...Se mere
for 41 minutter siden · Redigeret

Gæst

#6136

2014-01-26 14:15

De skal ikke gøre sådanne nogetg nu må de sq snart tænke sig om. det er hele tiden problemer der inde så må den veltes.

Gæst

#6137

2014-01-26 14:16

Hvorfor ikke også udbyde aktierne til det danskefolk

Gæst

#6138 Re: Angående militær fly.

2014-01-26 14:16

#6129: -

Det angående militærfly behøver ikke nødvendigvis at være en regerings politik, vi har simpelthen en forpligtelse overfor vores allierede i Nato at kunne stille militær udstyr til rådighed for Nato til hver en tid, vi kan trods alt ikke lukke os ude af verdens billede som en anden Nord Koreansk stat:)


Gæst

#6139

2014-01-26 14:16

Der er noget helt galt. Først fyrer man gulddrengene og bagefter vælger man et totalt skrubelløst firma uden nogen politisk holdning til mindst samme lønninger - til inddirekte at styre vores nationale arv. Hvorfor ikke vælge pensionskassen - hvor forøvrigt de gamle gulddrenge sidder?

Gæst

#6140 Re:

2014-01-26 14:17

#6129: -

Godt sagt.


Gæst

#6141

2014-01-26 14:17

Forstår ikke hvorfor Dong ikke sælger folkeaktier

Gæst

#6142 Özlem Cekic facebooksiden fuldstændig blind og døv

2014-01-26 14:18


Özlem Cekic delte et link.
for 26 minutter siden
I totalitære styre ønsker fundamentalistiske imamer stop af kristne. I Danmark ønsker DF-præsterne stop af muslimerne ved den danske grænse. Samme syge logik! Og dybt forkasteligt, at frasortere folk pga af deres religion. Vigtigt at vi alle siger fra over for DF. At tage en hel muslimsk gruppe og dæmoniserer dem pga deres religion, hører ingen steder hjemme i et retssamfund. Det skaber alene had og puster til den indre svinehund. Ja der er idioter også blandt muslimer, jøder, kristne, ateister osv. Men svaret kan og skal aldrig være at religion skal afgøre ens retstilling.
Jesper Kristensen Bekymrende men forståeligt at du hopper med DF's spin for at fjerne fokus fra udsalget af Dong
for 19 minutter siden · 2

Gæst

#6143

2014-01-26 14:19

Snak om forbryderfjæs!

Gæst

#6144

2014-01-26 14:19

Foruden danske pensionskasser kan man overveje, om ikke den norske oliefond kunne være en mere interessant medejer end Goldman-Sachs.
John Gade.

Gæst

#6145

2014-01-26 14:19

Nu må Bjarne Corydon & co da snart vågne op! Skal Goldman Sachs virkelig ha lov til at investere via Cayman Island og snyde i skat?? Have vetoret? Deltag i demonstrationen på onsdag foran Christiansborg!

Gæst

#6146

2014-01-26 14:20

DONG er dansk , bla. var det min arbejdsplads i Kalundborg, fra 1996-2011 , Asnæsværket. Det skal forblive dansk, og ikke styres af udenlandske spekulanter.

Gæst

#6147

2014-01-26 14:20

Super godt initiativ, masser af alm. Mennesker kan godt se det det forkerte i at sælge ud af Danmark til skrubbeløse forretningsfolk som for det første sætter afkast højere end fornuft. Desuden er de så store så de bare bliver reddet af regeringen (USA) hvor andre inde under goldman sachs bare bliver smidt ud til højre. VI MÅ HÅBE PÅ FORNUFTEN SEJRE.

Gæst

#6148

2014-01-26 14:20

Bevar DONG på danske hænder

Gæst

#6149 Re: Stemmer Ja, Holger K, gade etc

2014-01-26 14:20

#6120: - Stemmer Ja, Holger K, gade etc

Hvad med Ida Auken, Jonas Dahl osv. - eller Jesper Petersen for den sags skyld, som er valgt af SF-stemmer


Gæst

#6150

2014-01-26 14:20

jeg syndes at Helle og co skal sælge alt hvad de kan så der slet ikke giver nogel penge i skatekassen for det er da det de gør med det salg flytter vores penge væk fra landet og så bliver der jo kun den lille mand tilat betale endnu mere end vi gør nu