Nej til ammende mødre på offentlige steder

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Nej til ammende mødre på offentlige steder.


Gæst

#1 Idiotisk og skræmmende site

2013-06-12 07:13

Hvad er det for noget kulturelt skabt med blufærdighedskrænkelse...hvor går grænsen så for hvad der er blufærdighed.

Hvad med 12-årige piger med udringede bluser...er det ikke endda forkert, udover blufærdighedskrænkelse - skal vi også forbyde det?
AGH

#2 Småborgerlighed af værste skuffe

2013-06-12 10:18

Blufærdighedskrænkelse min bare.
Det lyder jo nærmest som om at i med ammende kvinder, mener lovløse blottere der springer rundt i det offentlige og kaster sine bryster op i hovedet på jer.
Der er nok af problemer i denne verden og ammende kvinder er ikke et af dem. Man skal hverken lovgive for eller imod amning i det offentlige rum, for det må i virkeligheden være op til cafeejere og restauratørers samvittighed om de vil frabede en kvinde at amme, ligesom det må være op til kvindens egen samvittighed om hun er i et passende forum til at tage brysterne frem. Vi bevæger os efterhånden ind i et samfund hvor alt, der kan være generende for nogle skal igennem en lovgivningsproces for at fastslå om det er rimeligt eller ej. Herefter kan den vindende part med fordel altid påkalde sig loven når man konfronteres med problemet. Laver man en lov for eller imod ammende kvinder i det offentlige, bør man også lave en lov omkring rimeligheden i at klø sig i skridtet i det offentlige. Derefter skal man lave en lov om håndværkerrøve i det offentlige og så er vi vist nået over i et samfund, der har syltet sig selv og sine frihedsværdier til fordel for at man i virkeligheden bare kan bruge sin sunde fornuft som ammende mor, eller sine øjenlåg blufærdighedskrænket offer.

Gæst

#3

2013-06-17 16:53

Genialt.. Man kan jo godt ville spise uden baby-gylp og bryster i det offentlige rum.