RETHINK Højbjerg Storcenter

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen RETHINK Højbjerg Storcenter.


Gæst

#1

2013-05-29 17:33

Jeg er helt enig i at et nyt storcenter kan risikere at kvæle de butikker vi allerede har omkring Kridthøj. Det er et fint butikscenter med mange små specialbutikker, og det er en stor fordel at have dem, da det er kvalitets varer fra fagbutikker. Lad os for Guds skyld bevare dem.
Man kunne istedet udbygge Kridthøj med endnu flere små butikker, det vil give et mere varieret udbud, frem for de store butikskæder der alle har det samme. Og der er jo et større center med den slags butikker ved Ringvej syd, ret tæt på.
Et sted hvor der bor rigtig mange mennesker er ved håndværkerparken i Holme syd, der er der brug for nogle butikker ude. I området bor der ligeså mange som i en større provinsby, og derude er nogle butikskæder blevet nægtet at slå sig ned. Hvorfor???? Bus dækningen til et butikscenter ved Oddervej er også ret dårlig fra området i højbjerg. Det er mest nr. 100 der kommer forbi derude og det er en gennemgående rute, derfor vil et sådan center mest appelere til mennesker der har bil. I de områder hvor der bor mange i lejlighed,og hvor de fleste færdes med bus eller går, det er de områder den risikere at blive ramt af butikslukning. Dette vil især ramme ældre borgere, så de får sværere ved at få fat i de daglige fødevarer. Jeg håber meget at i standser planerne om et storcenter ved Oddervej, udbyg istedet Kridthøj og Rundhøj samt Skåde centrene.
Med venlig hilsen Inge Marie Nielsen
Højbjerg

Gæst

#2

2013-06-03 14:50

manglende vejplaner for området gør trafikken rigelig kaotisk flere gange daglig - det vil et nyt center forværre

Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Facebook