Nej tak til boligområde langs Korsør Lystskov. Ja tak til naturområde

Nej tak til boligområde langs Korsør Lystskov. Ja tak til naturområde / Beskeder / Boligområde langs Korsør Lystskov. / Kommentarer


Gæst

#1

2021-08-09 11:38

Er der taget kontakt til diverse miljøgrupper? Det tror jeg er ret vigtigt, ellers tror jeg at man presser det gennem fredningsnævnet.

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2021-08-09 16:07


Ja det er der. DOF og DN er involveret og indgiver egne hørings kommentarer.

#3 Re:

2021-08-09 16:08

#1: -  

 

Claudia

#4 Re: Re:

2021-08-22 12:35

#3: Ja det er der. DOF og DN er involveret og indgiver egne hørings kommentarer. - Re:  

 Der er jo flokke af agerhøns i området og netop agerhøns er faldende i Danmark pga af færre levesteder. Lige nu bliver bestandene fordrevet fra motorvejsområdet ved Kodak huset og MacDonalds pga byggeri.


Gæst

#5

2021-11-11 10:24

Hej alle Det er efterhånden noget tid siden vi har givet en status på vores høringssvar omkring boligområde langs Korsør Lystskov. Men her i kort form noget information så I kan følge med: Vi sendte høringssvar ind i starten af august hvorefter det behandles i forvaltningen. Dansk Natur Frednings forening og Dansk ornitologisk forening sendte ligeledes hver et høringssvar ind. Høringssvar og evt. rettelser til kommuneplan skal op på møde 24. November i Plan og Miljøudvalget Det udvalg består af 1. SF(formand), 2. Venstre, 1. Socialdemokratiet, 1 uden for parti. Altså totalt 5 personer. Men da det møde er efter kommunevalget valgte vi at skrive til alle opstillede partier og stillede dem et spørgsmål. "Er en stemme på Jeres parti en stemme på boliger langs Korsør lystskov eller vil i kæmpe for at få det ud at kommunalplanen inden den skal godkendes". Kort fortalt viser deres svar at alle er imod og vil trække boligområdet ud af kommuneplanen. Gad vide hvem der så fandt på den ide ? Dog er Konservative og de Radikale åbne for muligheden, men der må ikke bygges inden for 300m skovgrænsen. Gad vi om de to så kender området da grunden kun er 270 meter bred? Nå, men det lyder super positivt og meget tyder på vi er ved at vinde den kamp. Især vigtigt at dem fra Miljø udvalget siger fra. Så hvis man ellers kan stole på Deres skriftlige svar så kan man jo selv overveje om det skal have betydning for ens personlige kryds på tirsdag. Men det tegner godt😀😀😀 så må vi blot håbe de holder ord.