Giv førtidspension til Ulla Astrup Jensen (61 år) der har Parkinsons, skæv ryg, hængende nakke og dårlig hofte.

Giv førtidspension til Ulla Astrup Jensen (61 år) der har Parkinsons, skæv ryg, hængende nakke og dårlig hofte. / Beskeder / Indsamling af underskrifter for Ulla / Kommentarer


Gæst

#1

2017-06-10 18:40

Tak for Jeres besked. Vi har begge her i huset underskrevet. Jeg har delt opslaget så mange gange jeg kunne og opfodret folk til at skrive under.
Håber at det går jeres vej. Mange knus herfra

Gæst

#2

2017-06-10 18:47

Pøj pøj krydser fingre for at det falder positiv ud, alt andet er ikke i orden. Eller må i kæmpe videre, der er sager/folk i andre kommuner der har fået fred for mindre. Så må politikerne til at vågne op og rettet ind så der lige retningslinjer og ikke på bedste beskub i kommunerne som det passer dem.

Mvh Jan. 


Gæst

#3

2017-06-10 19:20

Jeg krydser fingre for, at det må blive et positivt møde. Varme tanker til dig Ulla

Gæst

#4

2017-06-10 20:58

Egentlig burde det slet ikke være nødvendigt at samle de underskrifter. Det burde være nok, at Ulla Astrup Jensen selv mødte op, så sagsbehandleren og nu også borgmesteren kan se, hvordan hendes krop ser ud.

Gæst

#5

2017-06-11 09:25

Held og lykke. Håber tingene går jeres vej

Gæst

#6

2017-06-12 14:47

Held og lykke i morgen. Jeg håber, det er gode nyheder <3

Gæst

#7

2017-06-18 21:40

Hej Ulla og Erling
Flot at i vælger, at stå frem med jeres historie. Det er et umenneskelig forløb, at skulle igennem efter så mange år på arbejdsmarkedet. Det er ikke et civiliseret samfund værdigt og tjener intet formål fraset lidt plus på kommunens bundlinje.
Vil blot anbefale jer, at søge professionel hjælp til, at føre sagen, dersom i får et afslag på førtidspension og jeres efterfølgende klage over afslag fører til, at sagen går videre til Ankestyrelsen.
Prøv at kontakte Elmer Advokater - de er specialiserede i socialret. (Elmer-adv.dk)
Der er mulighed for fri proces under visse omstændigheder.
Det er endvidere vigtigt, at klage direkte til kommunen, dersom "jobafklaringsforløbet" gennemtvinges OG fører til, at du Ulla bliver mere syg pga. dette. Det er nemlig et klart krav til kommunen, at man ikke må blive mere syg pga. kommunens tiltag OG at det skal tjene et formål- hvilket jo ikke er tilfældet her. Jeg tænker også din neurolog må kunne skrive en speciallægeerklæring der redegør for det formålsløse i jobafklaring.
Mvh 


Gæst

#8

2017-06-18 22:52

Sagsbehandlingen hos kommunerne foregår på den måde, at de bliver ved med, at afklare en sygemeldt borger, indtil de får det resultat de selv ønsker.

Derfor bliver syge sendt i årelange afklaringsforløb.

Sagsbehandleren indhenter adskillige lægeerklæringer alene i håbet om, at der skulle være en enkelt speciallæge, der åbner op for muligheden for, at man engang måske kan arbejde.

Får sagsbehandleren ikke det ønskede svar - tilsidesættes speciallægeerklæringen, eller der startes et nyt jobafklaringsforløb op.

Endvidere skrives der små usandheder ind i alle referater af møder. Når man så søger førtidspension bliver disse små usandheder stykket sammen til et ikke retvisende billede, der så tillægges stor værdi i sagsfremstillingen. Man behøver faktisk ofte ikke, at have været til stede til mødet med socialrådgiveren, for det er ikke meningen, med mødet, at man skal høres. Mødet afholdes blot med det formål, at få anledning til, at skrive usandheder til referat. Det trick kender alle socialrådgivere.

Derfor husk, at bede om aktindsigt i alle papirerne i sagen og alle mødereferater OG skriftligt påpege alle fejl - selv de små kan senere få stor betydning. 

Husk også, at bede kommunen redegøre skriftligt for den konkrete lovtekst de ligger til grund for deres beslutninger. Ofte er der tale om, at kommunen blot fortolker en lovtekst som de selv vil - og det kan anfægtes af jer.

Kommunernes store trick for, at undgå at tildele førtidspension er at skynde sig og tildele fleksjob- således at man er permanent forhindret i at søge førtidspension - dvs. kommunen har erklæret en rask og sparet penge. Men som konsekvens heraf bliver man smidt ud af A-kassen og kan man ikke klare fleksjobbet er der kun kontanthjælp tilbage. 

Jeg tror faktisk de offentligt ansatte sagsbehandlere har glemt, hvem de skal hjælpe. 

I henhold til Forvaltningslovens § 7. "En forvaltningsmyndighed skal i fornødent omfang yde vejledning og bistand til personer, der retter henvendelse om spørgsmål inden for myndighedens sagsområde."

Det betyder, at socialrådgiveren mv. er forpligtet til på forespørgsel, at rådgive dig om dine muligheder. 

Håber du får tildelt førtidspension!

Skulle det ikke ske, så vil jeg anbefale dig, at blive ved med at søge førtidspension på det foreliggende grundlag. Kommunen skal opstarte en sag, dersom borgeren ønsker, at søge og der er ingen øvre grænse for hvor mange gange man kan søge fx. 2-3 gange pr. år. Søg igen hver gang du modtager et afslag, men gør klart rede for, at du kun ansøger om førtidspension.

Kommunens skema til ansøgning om førtidspension har den "lille finte" at papirerne er formuleret, således at man skriver under på det samme skema som til ansøgning om fleksjob - og er socialrådgiveren udspekuleret nok vurderer de også om man i stedet kan få tildelt fleksjob selv om man ikke har søgt om det. Så det skal du være helt sikker på, at det fremgår af mødereferat at du alene søger førtidspension.

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2017-06-18 23:01



Gæst

#10

2017-06-18 23:04

Er der da ingen anstændighed tilbage i dette land ?

Dette indlæg er blevet fjernet af dens forfatter (Vis detaljer)

2017-06-18 23:09



Gæst

#12

2017-06-18 23:12

Ønsker jer held med ansøgningen!


Gæst

#13

2017-06-18 23:15

Start en ny indsamling til advokatregninger og få fat i den bedste i socialret!


Gæst

#14

2017-06-18 23:44

Ualmindelig dårlig dømmekraft.......

hvor er det en pinlig sag den her. 

Er der udbetalt bonus til nogen mon?


Gæst

#15

2017-06-18 23:46

Hvornår får regeringen rettet op på den her førtidspensions fadæse. 

Det vælter jo frem med møgsager fra alle landets kommuner. 

 


Gæst

#16

2017-06-18 23:47

Ja, først bliver man syg og så bliver man hjulpet til fattigdom

gud bevare Danmark !


Gæst

#17

2017-06-19 10:23

Det var da ikke for meget , at drive jagt på en person som din kone er da så strengt og direkte ondt at guderne må forbarme sig , den måde er ikke at ønske for nogle mennesker , de ser kun penge og ikke lang sigtet , at hjælpe kunne svare sig i det lange løb . Håber det kommer til at flaske sig og hils din søde kone .

Gæst

#18

2017-06-19 13:39

Ifølge Struer kommune: "Hvis jeg får et korset er jeg klar til, at arbejde"?????

Da du ikke har er korset, er du altså ikke klar til arbejde. Kommunen skal da betale for evt. hjælpemidler der skal bruges for at kunne varetage fleksjob. De skal da også forholde sig til hvordan du skal komme til/fra arbejde og stille en handicaphjælper til rådighed.

 


Gæst

#19 Ankestyrelsen

2017-06-22 17:35

Har lige læst om to principafgørelser på Ankestyrelsens hjemmeside. Det er dybt beskæmmende!

I den ene sag, blev der tilkendt fleksjob på baggrund af kun 13,3 min arbejdstid/dag. 

Og dermed er den pågældende borger altså Afskåret fra førtidspension!

Ankestyrelsen er derved lige så opfindsomme, som kommunerne i deres pineri af alvorligt syge.

Mon der i Ankestyrelsen betales bonus for sådanne afgørelser?

Det bevidner om er dybt afstumpet menneskesyn, i strid med menneskerettighedernes princip om at man ikke må fornedre borgere.

Hvem kan forsørge sig selv for 13,3 min arbejde dagligt? Det betaler ikke engang medicinen eller taxaen.


Gæst

#20

2017-12-09 16:10

Mary Rasmussen
Max Müllersgade 13
8000 Århus

Gæst

#21 Et forsøg værd

2018-03-21 21:56

Prøv folketingets ombudsmand hvis ikke det er forsøgt :)

Dette kan jo ikke være rigtig at en kommune og en borgmester ikke kan se det er helt galt

Havde hun stået nede ved grænsen og sagt mig asyyyyl så var alle kasser sprunget op DESVÆRRE