Førtidspension til Ulla Astrup Jensen (60 år) der har Parkinsons sygdom, skæv ryg og dårlig hofte.

IMG_10982.JPGGiv Ulla Astrup Jensen førtidspension nu.

http://dagbladet-holstebro-struer.dk/artikel/320504 

https://www.facebook.com/erling.astrup.77/posts/196267690880706

 

Sådan er det i Struer

 
Min kone er 60 år har haft Parkinsons sygdom i 10 år hvilket bla. har gjort hendes rygsøjle vælter 42 grader til Højre øverst og 21 grader til venstre for neden. Derfor gnider det nederste ribben mod hofteben med samme smerte som havde man brækket et ben
Hun fik anbefalet et korset af en læge (skal søges gennem egen kommune) indtil en operation som først kan foregå i September (dog i år)
 
Da jobcenteret hørte dette mente de at det kunne gøre at hun så kunne arbejde efter en operation og så slut sygedagpenge og på jobafklaringsydelse ( kontanthjælp )
 
Dagen efter afslog Struer kommune at give et korset
 
Der har også været opereret for Spinalstenose, indsnævring af rygkanalen, nederst i lænden og lægen der fortog operationen mente ikke der kunne gøres mere i forbindelse med denne sygdom - der imod kan der opereres for rygskævheden iflg. en anden læge for smertelindring - dette mente jobcenteret så var en uenighed mellem to læger!!!!!!
 
SÅDAN SPARER VI VESTJYDER PENGE
 
Mandag d. 24. April var vi på jobcenteret for at mødes med en 4 til 6 ansatte i jobcenteret ( rehabiliteringsteam) der skal lægge en plan for at hun kommer i job hurtigst mulig.
 
Altså er egen læge, to rygspecialister udtagelser om at de mener at der kun er førtidspension som mulighed fejet af bordet af de af kommunens ansatte medarbejder i jobcenteret.
 
 
Facebook