Vi protesterer mod separatkloakering på privat grund i Hillerød

Vi protesterer mod separatkloakering på privat grund i Hillerød / Beskeder / Status på protesterne imod "Tvungen separatkloakering på privat grund" / Kommentarer


Gæst

#1

2016-06-05 12:07

Læs artiklen i Ekstra Bladet fra i går, Jens Gammeltoft og I andre 7. Her får I en grundig og nuanceret gennemgang af separatkloakering. I påstår I bliver misinformeret af kommunen, men I misinformerer mindst lige så meget.
I øvrigt har demokratiet det glimrende i Hillerød. Borgmesteren tillod over en time til jeres spørgsmål selvom spørgetiden er 1/2 time og hun undlod at smide jer ud da I hujede og klappede. Borgmesteren er en tålmodig person. Det skal I

Gæst

#2

2016-06-05 15:56

I Frederiksborg Amtsavis den 1. juni har advokat emeritus Fritz Reuther et indlæg med overskriften "Ejendomsretten" er ukrænkelig. Indledningsvis henviser han til Grundlovens § 76 (det er ikke den rigtige, da den omhandler retten til undervisning). Hovedemnet i indlægget er Proportionalitetsprincippet og Lighedsprincippet, som kommunen ifølge overtræder. Læs evt. indlægget.
I den forbindelse kunne et spørgsmål til byrådet være:
Har politikerne forholdt sig til, at kommunen overtræder Grundloven samt de to principper i Kommunalfuldmagten?
Et andet spørgsmål:
I hele debatten omkring separatkloakering er der ikke rettet fokus de meget store parkeringsområder ved ATP, Regionsgården, Skovhuset, Centervænget og hele Østervang og Kongevænget. Disse områder med tilhørende veje udgør efter mit skøn arealmæssigt lige så meget som hele Kongens Vænge. Er der allerede separatkloakeret dér? Hvis ikke så burde man straks sætte ind dér fra kommunens side.