Ikke flere asylstramninger!

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Ikke flere asylstramninger!.

Holger Danske

#1 Enkeltstående og sjælden

2016-01-07 13:21

Enkeltstående og sjælden påstår politiet men nej nej det er set rigtig mange gange før

Så lad os bare få endnu strammere regler. Ja forbyd ISLAM og alle deres støttere de hører ikke hjemme i et moderne demokrati.

Jeg fatter ikke de dumme DANSKERE der tror de kan rede hele verden ved at åbne vores grænser for den indvandring. Vi bliver jo bombet tilbage til stenalderen hvis det fortsætter

 

Det var en gruppe af både mænd og kvinder, unge som lidt ældre, som onsdag aften så rødt, da de ville på sygebesøg på Slagelse Sygehus. Episoden endte i stor tumult, og personalet måtte til sidst søge tilflugt i et personalerum og tilkalde politiet. Politiet kalder sagen »sjælden« og »enkeltstående.«

© Torkil Adsersen Onsdag aften opstod der voldsom tumult på Slagelse Sygehus, da en stor gruppe personer ville besøge en ældre, meget syg mand. Da personalet bad dem dele sig i mindre grupper, blev de rasende. (Arkivfoto)

Det gik helt galt, da en gruppe på mellem 20 og 30 personer af anden etnisk herkomst end dansk onsdag aften ville besøge en ældre, meget syg mand på Slagelse Sygehus.

Da personalet påpegede, at de mange mennesker ville forstyrre både deres syge slægtning og de øvrige patienter, og at de derfor måtte dele sig op i mindre grupper, blev de rasende og nægtede at forlade stedet.

»De bliver bedt om at gå og dele sig op i mindre grupper. Men da personalet fortæller dem, at så mange mennesker er for voldsomt både for den ældre mand, de vil besøge, og de andre patienter, begynder de at diskutere med personalet og nægter at forlade stedet,« fortæller vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Østervig, til bt.dk.

Grundtvigianeren

#2 Re: Enkeltstående og sjælden

2016-01-09 01:09

#1: Holger Danske - Enkeltstående og sjælden 

 Jeg tror desværre, at det er de færreste, der tror, at vi kan redde verden. Nu handler det om at redde det, der er tilbage af vores danske arv: tollerance, medmenneskelighed og næstekærlighed.

Bliver det nemt: Nej. Vil det koste noget: Ja.

Men jeg tror på at man bør gå forrest, som det gode eksempel, og dermed vise vejen for dem, der ikke har samme traditioner for disse værdier.

 


Gæst

#3 Re: Re: Enkeltstående og sjælden

2016-01-09 09:00

#2: Grundtvigianeren - Re: Enkeltstående og sjælden 

 Du behøver ikke at vise dem vejen til vores værdier, i årtier har de haft snablen i vores velfærdskasser.