Lars Løkke Rasmussen bør gå af som STATSMINISTER Folket har talt


Gæst

#76

2016-07-03 21:20

Løkke, han er en idiot. Så er det sagt som det er.

Han misbruger vores penge til private gøremål, han tager fra den fattige del af befolkningen og giver til de rige. Hans parti støttede op om de regler for afgifter på store og dyre biler (som sviner), så de rige da lige kunne få lidt ekstra godter... Sidst men ikke mindst, så blev jeg RASENDE over at se det besluttede kontanthjælpsloft samt integrationsydelse i dag.

Danmark er et land HVOR VI HOLDER SAMMEN og HJÆLPER DEM DER ER UNDER OS, men åbenbart ikke i hans butik. Han synes at de rige mangler en masse ting, og det gør de nærigrøve IKKE.

Løkkes regering og DF burde trædes hårdt over tæerne, og indse, at det de har gang i er noget SVINERI.

De belaster vores miljø ved at sætte afgifter på el-biler og gøre tørstige, store biler dyrere, og ødelægger dermed vores efterkommeres fremtid. Vi ER den sidste generation, der kan nå at gøre noget ved klimakrisen, og Hr. Løkke kan ikke bruge undskyldningen om, at "Danmark er et af de førende lande indenfor bevaring af et godt klima og miljø", når han selv er med til at ødelægge det sammen med hans båtnakker til kollegaer.

Hr. Messerscmidt hører jeg heller aldrig give noget konkret svar på nogen af de spørgsmål han bliver stillet. F eks. nægtede han at tilbagebetale penge til EU for den video de havde lavet, og det lignede lidt, at de millioner der var tale om, var luft for ham.

Løkke og Venstre skal UD af magten, og de røde skal ind, for at rette op på det forskruede samfund, vi er ved at få i Danmark..(!!)

Del venligst ikke denne mening offentligt, tak!

Gæst

#77

2016-10-01 12:12

Fordi Lars Løkke IKKE lever op til de krav som hans post har overhovedet.
Han er ret slap og tænker kun på sig selv og penge.. og sine rige venner. føj. UD med ham!!
Holger Danske

#78 En statsminister skal: sørge for sit folks sikkerhed og tryghed.

2018-01-21 00:14

Lars Løkke tænker mere på at opfylde Juncker og resten af EU baronernes ønsker, end at udføre det en statsminister skal: sørge for sit folks sikkerhed og tryghed.


Gæst

#79 LIGE I FJÆSET

2018-01-21 00:19

Korrektheden – den forræderiske politiske elite, journaliststanden og hele samfundseliten, ikke mindst kultur- og erhvervseliten – får af og til sandheden smidt lige i fjæset. Det er skønt og frydefuldt når de en sjælden gang imellem, som da Ungarns leder holdt pressemøde, ikke har mulighed for at køre informationerne gennem deres manipulerende filtre.

Efter Viktor Orban havde været til møde med EU (Merkel og Seehofer), afholdte han et pressemøde, og afgav også et interview til Bild.

Fra interviewet:

Sp. : “Hvorfor ønsker ungarerne ikke flygtninge” ?

Sv. : “Vi betragter ikke disse mennesker som muslimske flygtninge. Vi ser dem som islamistiske erobrere” !

Fra pressemødet:

(Læg mærke til, at han taler for, og forsvarer hele det europæiske folk).

Orban indleder pressemødet med at slå fast :

“Migrationsproblemet er blevet et demokratisk problem. Sådan som situationen har fået lov til at udvikle sig overalt i Europa, så er det europæiske folks vilje nu generelt blevet meget klar”

, og han remser derefter nogle punkter op :

– de vil ikke leve under terrortrusler.

– de vil leve i sikkerhed og have deres grænser beskyttet.

– de vil have alle dem som er her uretmæssigt fjernet (removed).

– i Europa har ledende politikere ikke gjort hvad folket ønskede.

– det svigt er et brud på de demokratiske principper.

Se der har vi en politisk leder. En der passer på sit folk og sit land – ja, endog hele det europæiske folk. Toppolitikerne i Vesteuropa må føle sig pinligt berørt og skamfulde. Det burde de i hvert fald !

Mest nærliggende for os danskere er, at tage et kig på “vores egen” Statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Før valget havde han lovet en straks-opbremsning og et eftersyn af konventionerne. Alligevel gjorde han intet, da det umiddelbart efter valget væltede ind over grænsen med ikke vestlige flygtninge og migranter i tusindvis – fortrinsvist muslimer. Tværtimod, så proklamerede han i forlængelse heraf, at danskerne nu skulle indstille sig på, at der over de næste 4 år vil komme yderligere 100.000 til landet.

Lars Løkkes adfærd understreger Viktor Orbans pointe. Samtlige politikere i Folketinget, med undtagelse af DF, ønsker en anden politik end den flertallet af folket ønsker, men de gør det alligevel !!!

Det er et alvorligt brud på de demokratiske principper. Lige nu, foregår det i praksis som vi lige har set, ved brug af embedsværket, der er specialister i at grave internationale hindringer frem. Som DF sagde : “Regeringen foregiver gode intentioner, men kører hele tiden embedsværket foran sig”, så det lykkedes desværre ikke, med et paradigmeskift, at ændre Danmarks dødskurs.

Hvad mon der sker, hvis Nye Borgerlige og DF tilsammen bliver rigtig store ? Både V og S tager jo som en selvfølge, at det først og fremmest er de internationale love, og dermed EU’s diktat, der skal efterleves…….mon så de gør ligesom i Sverige og slår sig sammen? På den måde vil de vedblivende – eller i hvert fald en rum tid endnu – kunne føre en politik, som er imod flertallet af befolkningen. Ud over, at det er et demokratisk problem, så er den slags svigt også forræderi – landsforræderi.

Det er godt der stadig findes ordentlige politiske ledere som Viktor Orban, til at påpege sådanne svigt, for de sker overalt i Vesteuropa. Han er sammen med Trump vor tids største “whistleblower”, og når han påpeger de forræderiske brud på europæernes demokratiske rettigheder, og samtidig højt og tydeliget, så alle kan høre det, siger : “Vi betragter ikke disse mennesker som muslimske flygtninge, men som islamistiske erobrere”, så gør han som drengen i “Kejserens Nye Klæder” : “Se – han har jo ikke noget tøj på” !

Han afklæder den politiske elites, journalisternes og kultur- og erhvervselitens “cover up” – deres løgn. Han afklæder deres globale vrangforestilling – deres misfoster. Hvor pinligt !


Gæst

#80 Re: Lars Løkkes største bedrag mod Danskerne

2018-01-31 15:21

#75: - Lars Løkkes største bedrag mod Danskerne 

Ingen kvaler,
Indvandringen maler,
Integrationen daler,
Politikerne bare taler,
... Du og jeg betaler.

Holger Danske

#81

2018-01-31 17:35

Lars Løkke tænker mere på at opfylde Kvote baronernes ønsker, samt sin egen velfærd end at udføre det en statsminister skal: sørge for sit folks sikkerhed og tryghed.

Holger Danske

#82 Bare fordi vi kan.

2018-01-31 21:37

Bare fordi de kan.

Så tror de fleste politikkere desværre at det hele er et stort tag selv bord.

Og at de kan redde hele verden. 

Det må være på tide at befolkningen tager det alvorligt og får skiftet ud i de levebrøds politikkere ellers ender det i total forfald Bare fordi de kan. Der er ikke langt imellem demokrati og diktatur.

Og selvfølgelig har de da lov til at have et privatliv. Men hvorfor så ikke holde det adskilt istedet for at vise sig frem. Bare fordi vi kan.

 

Birgitte

#83 Re: I er da utrolige at høre på.

2018-02-01 14:29

#17: Ved hvad jeg stemmer - I er da utrolige at høre på. 

Jeg stemmer ikke på Lars LR, så meget ved jeg da!


Gæst

#84 Hvorfor har LLR holdt det hemmeligt?

2018-02-07 01:05

Jakob Engel-Schmidt skammer sig over sin opførsel og kalder det "uacceptabelt".

Venstre-profilen Jakob Engel-Schmidt blev i juli sidste år anholdt for at have kørt bil med stoffer i blodet.

- Det er på alle måder fuldstændig uacceptabelt, skriver han.

Jakob Engel-Schmidt holder i øjeblikket holder orlov fra Folketinget. For kørslen i påvirket tilstand er han blevet frakendt sit kørekort i tre år og skal have en bøde.

- Jeg har brudt lovgivningen

Anholdelsen skete den 4. juli sidste år, hvor Jakob Engel-Schmidt blev stoppet på Lyngbyvej i København på grund af en lygtefejl. Tre måneder efter - den 1. oktober - gik Jakob Engel-Schmidt på orlov.

Politiet blev ifølge aktindsigten opmærksom på en "meget atypisk og mistankepådragende adfærd", der gjorde, at politikeren blev sigtet i henhold til spiritus- og narkoparagraffen.

Jakob Engel-Schmidt nægtede at deltage i både en udåndingsprøve og en narkometertest, og derfor blev han anholdt. Han fik også taget en blodprøve, der viste, at han havde ulovlige stoffer i blodet, lyder det i døgnrapporten.

Venstre-profilen fortryder, at han satte sig ind bag rattet.

-  Jeg har udsat andre for fare, og jeg er lykkelig for, at der ikke skete nogen noget den aften, skriver han på Facebook.

Jakob Engel-Schmidt kalder det selv en "læring for livet", og han lægger sig fladt ned:

- Jeg har brudt lovgivningen. Det er utilgiveligt. Jeg undskylder over for de mennesker, jeg har skuffet. Det gælder både min familie, min kæreste og selvfølgelig alle de vælgere, jeg er ansvarlig over for. Og det gælder selvfølgelig også, selvom jeg ikke sidder i Folketinget i dag, siger Jakob Engel-Schmidt til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Jeg har opført mig utrolig tåbeligt. Jeg skammer mig over det. Det er uacceptabelt. Jeg skulle selvfølgelig bare have pustet og blæst med det samme. Men jeg var overbevist om, at der ikke var noget i mit blod.

Jakob Engel-Schmidt har siden 1. oktober sidste år været direktør på ungdomsuddannelsen Niels Brock i København.

Administrerende direktør hos Niels Brock, Ernst Lykke, fortæller tirsdag aften til BT, at nyheden er helt ny for ham, og derfor vil han gerne vente med at udtale sig om sagen.


Gæst

#85 Statsminister Lars Løkke Rasmussen's kneppedamer

2018-02-19 00:55

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har haft ret så travlt med at smide skidt efter Donald Trump, er det måske for at dække over sit eget forbrug af damer.

ja de kan endog få lov til at drikke dem stangstive i folketinget så har han sikkert letter ved at komme ibukserne på dem!!!!

Det er ret sjældent det brænder uden det ryger eller omvendt