Ja til ægteskabet - nej til kønsneutrale ægteskaber

Quoted post

Jacob

#21 Guds ord og tidens tegn

2012-02-01 00:06

Homovielse skiller jo tydeligt vandene. Skal man lægge sig i kølvandet på tidens tegn (og her må man jo sige at Gay Pride etc. har givet den gas, og har formået at stille en potent dagsorden), eller er der nogle grundlæggende spilleregler, som er nedlagt i vor natur af Skaberen?Underforstået, lever vi i overensstemmelse med disse går det os godt - lever vi i modstrid, tja så går det ikke så godt.
På træet skal man som bekendt kende frugterne! Og det vi i europæiske sammenhæng indtil videre har fået ud af det hele, er faldende børnetal og en europæisk økonomi som skranter. Man kan jo skyde skylden på vore ledere, men et eller andet sted handler det jo om hvordan vi hver især er overbevist om, hvordan livet retteligt leves. Der findes kirkesamfund som udtaler sig autoritativt om homovielser, og her må de troende rette ind - eller forlade butikken. Dem som forsøger at tolke tidens tegn, og leve derefter, må spørge sig selv homovielser er et godt signal i en tid som kræver offer, arbejde og børn. Ellers er der måske ikke en dag i morgen.

Svar

May-Britt Neumann

#22 Re: Guds ord og tidens tegn

2012-02-01 00:23:52

#21: Jacob - Guds ord og tidens tegn

Jacob:

 

Er det du insinuerer egentligt at børnetallet er faldende i EU pga homovielser?

I så fald kunne du jo passende undersøge andre sammenhænge som familie-/børnefjendske politikker etc? Og så er vi ude i en politisk diskussion, som meget passende også kunne høre ind her, hvis nogle er ude i at forveksle religion og diskurs...selvom disse da bestemt også er sammenhængende.... men vi kunne da prøve at analysere? læser gerne saglig argumentation :-)