Ja til ægteskabet - nej til kønsneutrale ægteskaber

Quoted post


Gæst

#1

2012-01-31 14:47

Nej til kønsneutrale ægteskaber. Et ægteskab i bibelsk forstand kan ikke være kønsneutralt, da biblen nedlægger forbud mod sexuelsamværd imellem to mennesker af samme køn

Svar

Maiken

#202 Re:

2012-11-02 12:44:20

#1: -

Det tror man i hvert fald hvis man ignorerer de store vanskeligheder med at oversætte græsk til engelsk, dansk osv. Det græske sprog er komplekst og smukt og alle græske ord skal ses i kontekst og overvejes nøje før oversættelse. Ellers fejltolker man sproget.

Ordet homoseksuel var ikke i biblerne før for nyligt og Jesus omtalte aldrig emnet. Her er det vigtigt at huske at Jesus Kristus blev sendt til os for at forklare og opdatere biblen for os. Han talte om næstekærlighed og troen på Gud som det vigtigste i hele biblen og forklarede også alt andet vigtigt med smukke metaforer. Men Han talte aldrig om homoseksualitet der ellers var meget udbredt på den tid.

Fandt lige et link (ud af mange) der omtaler netop dette. Håber i ser lyset og forstår at Gud er kærlighed. Og det samme er et ægteskab mellem to mennesker. Hvad køn menneskerne har er underordnet. Det vigtige er kærligheden.

http://www.gaychurch.org/gay_and_christian_yes/calling_the_rainbow_nation_home/7_gac_the_clobber_passages.htm


Gæst

#207 Re:

2013-05-10 13:46:31

#1: -

Jamen så til helvede med den gamle bog og jer der følger hvert et ord fra den :-)

K

#208 Re:

2013-06-26 07:51:24

#1: - Du har tydeligvis den der overfladiske tilgang til Biblen, hvor man kun tager de ting frem, der lige passer i ens kram. Biblen forbyder også at spise skaldyr og svineskød (Lev 11:10-12, Lev 11:7-8), samt at bære tøj af blandet stof (Lev 19:19).Ydermere definerer Biblen ikke blot ægteskabet som mellem en mand og en kvinde, men også som en institution mellem en mand og mange kvinder, en mand med mange kvinde samt konkubiner, en voldtægtsmand og hans offer, og ikke mindst en soldat og en kvindelig krigsfange. Huha, det lyder som en dybt ophøjet og ukrænkelig insitution, hva'? Mit råd til dig: Lad være med at bruge Biblen som undskyldning for dine uoplyste og dybt irrationelle holdninger!