NEJ TIL HAVBRUG

Quoted post

Anders

#120 Havbrug.

2016-12-01 12:00

Nu havde det været rart med mere information før man skriver under på noget så man ikke får hele indsamlingen til at virke som en masse tudende sjw´s , kan det være derfor ikke en eneste sag fra skrivunder.net nogensinde er blevet taget seriøst eller haft nogen som helst påvirkning på sager da der skal mere til for at være en fulgod indsamling . 

Svar

John Hansen
Underskriftindsamleren

#121 Re: Havbrug.

2016-12-01 13:45:50

#120: Anders - Havbrug. 

 Ja, der skal ganske rigtigt mere til end en underskriftsindsamling på nettet. Og jeg kan garantere, at der  er der bliver gjort meget mere i den her principielle og meget aktuelle sag om hele 2 ansøgte havbrug ud for Hjelm samt yderligere et syd/vest for Anholt. ( Men en underskriftsindsamling på nettet er en god indikation på folk indignation, synes jeg).

Der bliver gjort rigtig meget udenfor nettet i forhold til at skrive Høringssvar til de relevante myndigheder og til at orientere pressen samt ikke mindst til at overbevise vores politikere i kommunen om, at det er en ualmindelig dårlig ide´med havbrug i almindelighed og havbrug i Kattegat i særdeleshed. VH JH /initiativtager til denne indsamling  mm

Desuden holdt en gruppe borgere mod havbrug et velbesøgt "Borgermøde" i Ebeltoft i går aftes.