Vi kræver en undskyldning fra Zenia Stampe til soldaterne

Quoted post


Gæst

#1

2016-04-12 15:38

Hun er en uintilligent ko !

Svar

Allan Hvolby

#28 Re:

2016-04-12 23:21:35

#1: -  

 Jeg finder det særdeles bekymrende at en folkevalgt politiker, medlem af folketinget, kan udvise en så eklatant uvidenhed omkring hvilke kvallifikationer vore soldater besider og til hvilket niveau, som de rent faktisk uddannes til.
Soldater, som folketinget igennem mange år har fundet værdige til at ende til konfliktområder og i direkte kamp. 
Soldater, som har modtaget de højeste annerkendelse fra de samarbejdspartnere som de har virket sammen med samt fra de befolkningsgrupper, som de har været udsendt for at beskytte.
Disse soldater, som denne politiker så nedladende omtaler har deres daglige dont med at beskytte vort kongehus; det er ikke overladt til politiet, men til vore soldater.
Når politikere rejser til de missionsområder, hvor soldaterne er indsat, så er det DEM, der passer på politikerne, på royale besøgende samt på danske ambassadører i lokal området.

Det kan godt være at du, Zenia, ikke er tryg ved den indsats vore soldater yder, men så kan det vel heller ikke undre dig, hvis disse soldater heller ikke er trygge ved at have DIG siddende i folketinget.

Glem ikke, at disse soldater, hvad enten det er Hjemmeværnets folk, hærens folk, søværnets folk eller folk fra flyvevåbenet, så er de alle i aktion hver eneste dag for at bibringe den danske befolkning sikkerhed, redningstjeneste til lands og til vands, eftersøgning, transport af syge og tilskadekomne civile samt en masse andre opgaver; opgaver, som de løser til UG.

Zenia, du skulle skamme dig......

den sure

#44 Re:

2016-04-13 09:10:09

#1: -  

 det tror jeg så ikke hun er. Hun er begavet nok til at stille op til at sidde i folketinget, blive forsørget af det offentlige, stemt ind af en samling underfrankerede socialister der tror det hele kommer flyvende. tanten burde kneppes om, hvis det var muligt..