Vi kræver en undskyldning fra Zenia Stampe til soldaterne

Kontakt forfatteren af dette andragende

Dette debatemne er skabt automatisk af underskriftindsamlingen Vi kræver en undskyldning fra Zenia Stampe til soldaterne.


Gæst

#1


Hun er en uintilligent ko !

Gæst

#2


Det Zenia laver er manglende Respekt for landet og de Danske Soldater.

Gæst

#3


Fordi hun er en TUMPE
Per Rasmussen

#4 Re: Helt enig !


#2: -  

 

Johnny

#5


Tak for lort Zenia Stampe!
Du har hermed udvist en himmelråbende uvidenhed om et emne hvor du udtaler dig med din holdning i forhold til militær og dermed har du som politiker vist at du IKKE magter at være med til bestemme som medlem af folketinget!
Havde du gidet at sætte dig bare en anelse ind i hvad man som soldat blive uddannet til, hvad medlemmer af hjemmeværnet bliver uddannet til, så er jeg sikker på at dine udtalelser var anderledes!
Skulle jeg have mulighed for at have bare den mindste respekt for dig som politiker, så kræver det en smule indsigt i emner som du udtaler dig om!
Men NEJ!
Du blabrer løs med hovedet oppe i r..... i dit korstog imod militær og autoriteter!
Du udfordrer dermed min lyst til at stå som bolværk imod aktiviteter som vil gøre DK ondt!
Heldigvis møder jeg hver dag mennesker som smiler, nikker høfligt, hilser pænt og takker for indsatsen, ikke fordi jeg kræver det, ikke fordi jeg har behov for det men fordi de har lyst og er glade for min og mine kollegaers indsats!
Jeg opfordrer dig til at trække stikket og anerkende at du er uduelig som politikker eller du tager opgaven seriøst og søger viden før du åbner munden og afslører at du ganske som formodet er SPEJLBLANK!


Holly Cow. Du ved ikke ret meget Zenia.

Vores soldater er godt nok uddannet til at nedkæmpe en angribende Fjende. Men de er rigtig gode til at beskytte civile, en opgave de har løst i MANGE år i udlandet. Og lad os nu indrømme det Militæret er LANGT BEDRE til at bevogte områder end politiet som er dygtige til andre ting.

Og bemærk vi taler om et begreb du desværre nok ikke har så meget viden om som du burde Zenia, nemlig det vi kalder SÆRLIG HJÆLP til Politiet, så hvis du opdager militær i det civile område så er det fordi der er speciel brug for dem i en periode eller situation.

Så til sidst Zenia. Hvis en bevæbnet person dukker op enten med våben eller bomber i civilt område, så garantere jeg dig for at vores soldater god kan genkende ham som en fjende, da de er utrolig dygtige i den hensende med at genkende hvem som ven eller fjende. Jeg er mere bekymret for hvad du kan skelne imellem. ;-)

 

 

Zenia er da sku total spejlblank, Ikke bare blank med total spejlblank, foretog man et EEG Zenia s hjerne vil der overhovedet ikke blive registreret hjerne aktivitet.


Gæst

#6


Jeg har selv aftjent min værnepligt i det danske forsvar og jeg kan ikke kende igen madam Stampes beskyldning

Gæst

#7


Hun er en dum kost og en landsforrædder


Gæst

#8


Fordi det er helt forkerte udtalelser om vores soldater. Stor respekt til dem der sætter livet på spild.

Gæst

#9


Hun burde selv tage afsted og prøve det på egen krop. Det pres vores soldater er under når de er på missioner. Er sku ikke en dans på roser.

Gæst

#10


Hun taler som hun har forstand til.nemlig Ingen overhovedet.hun skulle prøve at komme et smut ud i den virkelige verden.forsvaret er yderst kompetente og flexible til de opgaver de får!hvis hun skulle mene at forsvaret har nogle mangler som hun jo mener,så må hun sørge for at de får muligheden for at kunne få de kompetancer som HUN mener de mangler.godt alternativ til opbakning for politiet.

Gæst

#11


Hun nedgøre en masse mennesker der yder det ypperste for Danmark.

Gæst

#12


Har selv været soldat i otte år og udsendt. Hun er en skamplet på folkestyret!!!

Gæst

#13


Det kvindemenneske burde ikke sidde i Folketinget, det et hun fior lidt hjerne til. Hun skulle skamme sig over de udtalelser.

Gæst

#14


Fordi de danske soldater ikke skal svines til af en så verdensfjern og tomhovedet politiker!

Gæst

#15


Har været i Forsvaret i små 40 år og været udsendt på baggrund af politikkernes ønsker.

Gæst

#16


Det ender med at vi skal skrive under på, de hun skal ud af Folketinget og aldrig må vurderes valgbar. 


Gæst

#17


Hun er gal i hovedet, selfølgelig skal soldaterne hjælpe de er sgu da proff . så på med vanten og ud med Zenia

Gæst

#18


Zenia Stampe er noget af det mest illoyale individ over for Danmark, det danske folk i almindelighed og det danske forsvars personale i særdeleshed. Det har altid været radikale politikeres kendetegn, at de altid har haft ringeat over for det danske forsvar gennem hele partiets eksistens.

Gæst

#19


Den kvinde er uden for pædagogisk rækkevidde... Hvad bilder hun sig endelig ind

Gæst

#20


Grundet hendes mangel på respekt....

Gæst

#21


jeg har selv været soldat

Gæst

#22


Folk der vanrøgter dyr, kan ved dom blive frataget retten til at have med dyr at gøre for bestandigt. Folk der ikke er ordentlig ved børn kan ved dom blive frataget retten til at have med børn at gøre for bestandigt......Politikkere der ikke forvalter vores alles land ordentligt, de bliver stemt ud ved næste ø-råd og får en FED pension!!! .....Der er noget galt i Danmark, Dybbøl.............


Gæst

#23


Jeg synes det er så respektløst af Zenia Stampe... de udtalelser hun kommer med

Gæst

#24


Stampe gimpen er utilgiveligt uforskammet. Men hvad kan man forvente fra en landsforræder, der er i besiddelse af utrolig dumhed, og blank som en ål.

Gæst

#25


zenia burde aldrig side i folketinget...fatter ikke at nogen kan stemme på et menneske der så landsskadelig som hende... hun er spejl blank...taler før hun tænker...