Lad Marius blive i Danmark

Quoted post

Holger Danske

#767 Re: Re:

2016-01-31 16:01

#758: Tok - Re:  

Ja jeg takker også Inger Støjberg :)

Kun gør da i det mindste et forsøg på at minimere skaderne efter som ikke andre vil, Hun er bare god

og fri mig for Tokke nokkerne

Luk grænsen nu

Danmark frit 

Svar

J. Walker

#768 Re: Re: Re:

2016-01-31 21:54:36

#767: Holger Danske - Re: Re:  

Jeg har med stor interesse fulgt denne meningsudveksling. Der bliver henvist til ret mange ting blandt andet ytringsfriheden i henhold til Danmarks Riges Grundlov.

Hermed et citat til bedre forståelse af denne lov:

§ 77 siger, at vi har ytringsfrihed. Det betyder, at vi har ret til at give udtryk for, hvad vi mener på tryk, i skrift og i tale. Folketinget eller regeringen kan ikke forbyde et blad eller en bog. Men vi har et ansvar for vores ytringer. Lovgivningen sætter nogle grænser for, hvad vi kan sige og skrive. Hvis man f.eks. fornærmer et andet menneske offentligt, kan denne person sagsøge en. Så er det op til en domstol at vurdere, om loven er blevet brudt. Dette skal opfattes således, at man har ytringsfrihed under ansvar.

Jeg har endvidere forsøgt, at følge den skriftkloge "Holger Danske" i hans beregninger omkring statistikker og antal borgere i dette land - og det er lidt umuligt at finde en matematisk fornuft i disse - køb en ny regnemaskine, men pas på den ikke bliver for kompliseret. Så går det nok også galt. Samtidig vil jeg, som andre også har gjort,  råde dig til, at gennemføre et kursus i dansk. Prøv eventuelt FVU. Her kan man få et dansk kursus for voksne der ønsker at blive bedre til at skrive og tale dansk. VUC bliver nok for svært. Et historiekursus kan også anbefales - men igen små skridt af gangen.

 

Til Tok med flere:

Spild dog ikke Jeres tid og energi på denne afsporede personage, som kalder sig Holger Danske. Til alt held er dette lille menneske kun en del af et lille mindretal i den danske befolkning.