Støt Tikøb!

Quoted post


Gæst

#17

2015-11-19 21:13

Morten,

Mere så ikke jeg bliver misforstået: Jeg synes jeres underskriftsindsamling er usmagelig som den er formuleret, da I direkte forsøger at modarbejde udviklingen i en anden lille by hvor vi ikke engang kan købe en liter mælk i dag. Men det er jo bare min mening, og jeres frie valg.

Hvorfor peger I på en centralt beliggende butik i Kvistgård, når det præcis er det som er problemet i Tikøb - butikken ligger inde i byen, og har svært ved at overleve på den placering åbenbart - det siger I jo selv. Hvordan skulle det så blive bedre i Kvistgård ? Prøv at forklare mig det.

Det bliver bestemt ikke nemmere for brugsen når der i Tikøb er en bager, en tank med lidt dagligvarer, en slagter, og i øvrigt også en mølle hvor man kan købe alt til kaniner og så videre.

Jimmy Sørensen

Svar

Henning Hermannsen

#18 Re:

2015-11-19 21:27:50

#17: -  

 Denne underskriftindsamling er der vel ikke nogen, der længere kan tage alvorligt. Adskillige underskrivere bor endog meget langt væk fra det område, som på nogen måde vil blive påvirket af både en ny butik og en eventuel, men usandsynlig lukning af Brugsen i Tikøb. Ikke at alle ikke må have en mening - men det bliver det jo ikke mindre dumt af.