Støt Tikøb!

Quoted post


Gæst

#4

2015-11-19 04:46

Kære Tikøb.

I har en bager, en tankstation med dagligvaresalg, en brugs samt en slagter i Tikøb.

I stedet for at fokusere på hvordan I kan udvikle jeres lokalsamfund så det kan overleve fremadrettet, så arbejder I med næb og klør på at forhindre et andet lille lokalsamfund - Kvistgård -I at få en butik til byen.

Jeg savner ord.

I er natuligvis velkomne til at fjerne min kommentar.

Mvh

Jimmy Sørensen

Svar

Salli

#5 Re:

2015-11-19 05:23:39

#4: -  

 Nu har jeg været borger i Tikøb i 13 år og kvistgård har haft en kiosk før, som er blevet lukket ned. Det er da ikke fair men da jeg arbejde på tanken bil jeg lige fastslå at du ikke har samme muligheder som i er supermarket. Har du aldrig været på en benzinstation før?  Det ikke et sted,  hvor du køber ind. Det sted hvor du tanker og lige køber en snack med på vejen. Og bagerne.  Altså jo det fint vi har den men jeg tror ikke jeg har været i den siden jeg var en helt lille pige. Det er over 6 år siden. Vi kan kun købe brød og sukkerstads i dyredomme. Kvistgård lige tættere på en by med butikker mens vi skal bruge en del diset på at køre rundt. 

Så hvis Tikøb supermarked lukker. Så kan vi godt vinke Farvel til dens fremtid

 


Gæst

#6 Re:

2015-11-19 05:45:44

#4: -  

 Hej Jimmy

Det er bestemt ikke for at forhindre at Kvistgård får en dagligvarerbutik, det skal der selvfølgelig være. Vi forstår jo netop hvor meget det betyder for byen, og det er netop derfor vi forsøger at rede den vi har. Men selvom den nye butik kommer til at ligge tæt på Kvistgård, har jeg svært ved at se, at det for borgerne i Kvistgård. Den burde måske nærmere placeres i Kvistgård, hvis den skal være til fordel for Kvistgårds lokalsamfund, og ikke på bekostning af den i Tikøb.