Nej tak til muslimske friskoler

Quoted post

Nej tak

#14 Re:

2015-11-17 23:20

#10: dsfsdf -  

Hvis du har læst er det også det jeg siger. Døm ikke islam ud fra de muslimer i kender, og døm ikke de muslimer ud fra islam. Sagde tydeligt at de fleste ikke er sådan og er ligesom alle andre, men der er en del der følger det til punkt og prikke, og mange lider under det.

Det er reelt at være imod Islam og udfordre en række forældede ideer, det er ikke racistisk, siden hvornår har islam været en race? Er jeg også racistisk hvis jeg er imod kristendom, Jehovas vidner og nazisme? Det er jo ikke racer, men ideologier. Er selv en tidligere muslim, og er ikke dansk. Er jeg da racistisk overfor mig selv? Snak ordentligt her, White Trash? Er  ikke engang hvid.:D 

Men kan du ikke sige noget reelt istedet for at trække racisme kortet så folk lukker deres mund? For ingen vil jo være racist. Så sig hvor det går så godt med islam, koran skoler og så videre? 

Alt det jeg har skrevet om er en del af koranen, og hvad laver man i muslimske skoler? Bl.a. Om koranen og Muhammed, skal de side og repetere disse vers og få det indprentet? Nej tak.

Svar

Paw s

#16 Re: Re:

2015-11-18 10:00:37

#14: Nej tak - Re:  

 Malaysia og indonesien går det helt fint som muslimsk land, og der er masser af kirker os til dem som ønsker at være kristne.

Igen, latterligt at prøve og lave en underskrift indsamling for det her. Hvis du ik er muslim længere, så gå ud og drik en øl med dine danske venner og tænk lidt på hvordan du forbedre dit eget liv istedet for at ændre på andres.