Luk de danske grænser NU!

Quoted post

Thomas Danske

#182 Re: Re:

2015-09-25 10:24

#132: LukDemDogInd - Re:  

 Hvad er det dog noget fis.. som om det har noget med hvem det er.. der er flere elementer der spiller ind.. økonomi og landets sikkerhed en nogle af dem der med sikkerhed er under pres..

Personligt er det da forfærdeligt for de stakkels børn og kvinder, men de mænd der kommer her op skal bare smides på det første fly for at redde deres land..

Ja så der nogen der siger at vi selv er ude om det, men det er ikke sand, for Danmark og vesten har ikke ført i krig i syrien, før nu. 

Desuden kan jeg ikke se hvorfor vi skal hjælpe en befolkning der for nogle år siden med største glæde brændte det danske flag af inkl en ambassade 

Borgere af Danmark der hjælper flygtninge ind i landet og videre, burde straffes for landsforræderi, især når vi står med den chance af vi desværre kan få hevet nogle møelementer her til norden der udelukket kommer for at sprede terror i Norden., når den dag kommet,  burde samle borgere der har hjulpet flygtninge blive dømt den hårdeste straf

Svar


Gæst

#717 Re: Re: Re:

2016-01-26 10:59:09

#182: Thomas Danske - Re: Re:  

 ( Danmark har ikke ført krig i Syrien før nu) Lær dog historie - Irak - Afgahnistan - Libyen - det er ikke kun fra Syrien der kommer flygtninge fra.

Med hensyn til dine sidste kommentarer - så må du være aldeles syg i roen - som man siger på Lolland.


Gæst

#1060 Re: Re: Re:

2016-04-25 03:08:37

#182: Thomas Danske - Re: Re:  

 Det ka ikke skrives mere tydeligt... Er helt enig med dig...