sikker-skolevej-gladsaxe

Quoted post

BR

#4 Re: Re: Hvad skal vi så gøre?

2015-09-09 18:24

#2: KF - Re: Hvad skal vi så gøre? 

 Kommunen må erkende, at de har lukket for mange skoler, og se at få åbnet den "rigtige" gamle Gladsaxe Skole som bare står tom.

Det har altsammen været en stor spareøvelse, og det kan endda virke som om, at det drejer sig om at gøre skolerne så ringe - med så overfyldte klasser og pavillioner, at forældrene til sidst flytter deres børn til privatskoler.

Kommunen må også se i øjnene, at udover en meget, meget farlig skolevej, så vil man tvinge forældre til at sende deres 5-årige børn gennem et kvarter med kriminalitet, skyderier, massive sociale problemer, og en andel af to-sprogede elever på over 50%. 

Gladsaxe Kommune har fejlberegnet og fejldisponeret, og det må de rette op ved at åbne en skole mere - for ALLE skolerne er proppede.

Svar

MH

#5 Re: Re: Re: Hvad skal vi så gøre?

2015-09-09 18:35:59

#4: BR - Re: Re: Hvad skal vi så gøre? 

 argh. Vi kan alle blive enige om, at skovbrynet skole ikke fremstår, som den bedste skol, men ligefrem at skrive, at børnene skal igennem kriminalitet, skyderier og at andelen af to sproget elever er stor - det er måske lige at stramme den. 

Ja, der er pt. et problem med for få danske elever, men det skulle gerne være løst, hvis man får et stærkt socialt kvarter med i skoledistriktet. 

Men vi er da helt enige om, at det aldrig er rart, når der bliver truffet beslutninger hen over hovedet på én omkring ens børn - men noget skal gøres! I realiteten burde der være gjort noget for en del år tilbage. Jeg synes ikke det er ok, at de børn der går på Gladsaxe skole dagligt skal betale prisen for, at skoledistriktet er som det er nu. 

 

En skole mere, ja det er en mulighed. Jeg tror desværre næppe på at det sker. 

SM

#22 Re: Re: Re: Hvad skal vi så gøre?

2015-09-17 19:19:17

#4: BR - Re: Re: Hvad skal vi så gøre? 

 Kriminalitet, skyderier og massive sociale problemer??? Det er vist ikke ofte at du bevæger dig igennem Værebro Parken! Ja der var en periode hvor bandekonflikten var på sit højeste og skyderier desværre forekom, men det er godt nok flere år siden. Det er på ingen måde dagligdag. Netop sådanne fordomme og udtalelser fastholder Værebro Parken i sit ry og dermed også skolen der ligger midt i det hele.