sikker-skolevej-gladsaxe

Quoted post

MH

#1 Hvad skal vi så gøre?

2015-09-09 16:42

til alle jer der har skrevet under og protesterer imod, at haspegårds kvarteret skal ligge i et andet skoledistrikt, hvad mener i ville være et bedre forslag? 

 

Faktum er, at der er for mange børn på Gladsaxe skole - der er bestemt ikke plads til endnu en gang at skulle modtage 4 spor til sommeren 2016. 

Hvordan skal det problem løses, medmindre man gør skoledistriktet mindre? 

 

Det er selvfølgelig altid rigtig øv, når man bliver berørt, men vi er nødt til, at indse der skal ske en ændring for, at vores børn ikke drukner på Gladsaxe skole. 

Svar

KF

#2 Re: Hvad skal vi så gøre?

2015-09-09 17:46:12

#1: MH - Hvad skal vi så gøre? 

 Jeg mener at denne underskriftsindsamling ikke er imod en omlægning af skoledistrikterne, men det absurde i at flytte Haspegårdskvarteret til Skovbrynet Skole.

Der findes i høringsmaterialet et alternativ 6 (bilag 9) fremsat af Børne- og Undervisningsudvalget man måske kunne kigge nærmere på. Børn fragtes i dag til skolen med skolebus fra fjernere liggende kvartererer end Haspegårdskvarteret, hvor man har minimal gå afstand til skolen i dag via lukket vej/sti system.

Og måske der findes en endnu mere passende fordeling, som ikke går ud over de berørte børnefamiliers dagligdag, logistikudfordringer og relationer?

Faktum er at kommunen forsøger at tvinge kvarteret midt over, udsteder ingen søskendegaranti og foretager, ud fra hvad der står i høringsmaterialet, absolut nul investeringer i en sikker skolevej for vores børn efter en eventuel omlægning.


Gæst

#3 Re: Hvad skal vi så gøre?

2015-09-09 17:57:28

#1: MH - Hvad skal vi så gøre? 

 Hvad med hele området mellem netto på nordfrontvej og ved Kagså?

Hvordan kan det være de ikke er en del af jeres indsamling?