Luk de danske grænser NU!

Quoted post


Gæst

#2

2015-09-05 15:30

Godt nogen tager initertiv til denne underskrift indsamling, for noget må der gøres.

Ellers skal vi være ligeså klar i spyttet som Australien, de har sagt, at det er på deres vilkår det foregår, og er de ikke tilfreds med det, så er det ikke stedet for dem.

Og ydermere, så vender de bådene og sender dem hjem igen, og vil vi også slæbe deres både hjem igen, eller omlade dem til andre gummibåde som er sødygtige, så holder det op helt af sig selv.

Det kan så siges man er kold og kynisk, og det er synd for flygtningene, men 3/4 af alle de som kommer til Europa i denne tid, er bekvemmeligheds flygtninge eller økonomiske flygtninge, og så er der reelt flygtninge som en restgruppe.

Og så hørte jeg i tv i går aftes, at der stod en eller anden Tysker og gav ondt af sig over, at DK ikke ville være med til enEU fordeling af flygtninge. Kunne de Tyskere blot passe sig selv og deres eget sammen med Merkel.
Jeg er dødtræt af hele den folkevandring, og så er de utilfredse med ikke lige at kunne komme derhen hvor DE vil, og så er maden ikke i orden, og de vil heller ikke i en lejer til de får deres forhold undersøgt.
HUSK DE ER GÆSTER I VORE LANDE, og er det så takken for at de bliver fisket op af skrøbelige både som de selv har bestemt at sætte sig ned i.

Svar

Danish Dynamite

#28 Re:

2015-09-08 04:42:29

#2: -  

 kan næsten ikke siges bedre! Ydermere skal vores skattekroner bruges på danskere så vi kan komme på sygehus, vores børns uddannelse, vores ældres pleje osv. Samt hjælpe de danskere, der har brug for hjælp - for dem har vi også mange af. Danskere uden tag over hovedet eller som har brug for ekstra personlig støtte og hjælp til at komme igang med livet igen - herunder også danske børn. Vores skattekroner rækker ikke til at redde hele verden! 

Bent

#539 Re:

2015-11-10 21:47:07

#2: -  

 Mange er trætte af det, men politikerne med Løkke i front skider rent ud sagt på det. De ignorerer totalt at dele af befolkningen siger fra. Desuden er det ulovligt at holde grænserne åbne under de givne omstændigheder.

Desværre bliver folk selv nødt til mere aktivt, at sige fra. Boykot det hele. Hvis det lykkes dem at gennemføre forræderiet den 3 december er man nødt til at trække støtten til staten. Da et ja vil betyde at EU kan diktere åbne grænser. med fortsat tilknytning til Schengen vil folk fra Tyskland og Sverige kunne rende direkte over grænsen og slå sig ned i Danmark. Danmark vil reelt være afskaffet som selvstændig nation.

 


Gæst

#673 Re:

2015-12-22 21:51:56

#2: -  

 Grænser hører fortiden til!