Kattelov i Danmark

Quoted post


Gæst

#1

2015-09-04 21:48

Da katte også har ret til et godt og trykt liv og mange mennesker behandler dem som det rene skidt et dyr uden følelser og et dyr der ikke kan mærke smerte for sådan behandler de dem jo

Svar


Gæst

#91 Re:

2015-12-14 11:04:30

#1:

-  

 Det ville hjælpe meget på dette problem, hvis KATTE EJERNE lærte at rette sig efter LOVGIVNINGEN og sørgede får at deres KATTE b lev inde på deres egen grund.

 De smider dem bare ud når de tager på ABEJDE og når de selv skal i SENG, så kan de frit løbe hærgende rundt og HÆRGE området hvor de bor, en KAT kommer meget langt rundt omkring inden for 24 timer. Se dette BBC-NEWS Secret life of the cat. Her er der videnskabeligt vis, hvor langt en kat kommer omkring på 24 timer, jeg tror ikke at der er ret mange som deer er intereseret i at have KATTE til at skide og tisse i deres BLOMSTERBEDE, det er ulækert.

 

 

 

 


Gæst

#118 Re: ...

2016-10-29 20:08:21

#1: -  

 Katte - og alle dyr er levende væsener. Som det øverste led i fødekæden, mener jeg, at mennesker bør tage hånd om de, der ikke selv har en stemme. Ikke mishandle, være ligeglad og smide dem ud som affald. Privilegier er lig med ansvar, og ikke alle mennesker kan finde ud af dette, så derfor er der brug for love, der kan beskytte dyrene!