Imod lukning af Tjørnelyskolen og imod kæmpe skoler i Greve

Quoted post


Gæst

#23

2015-09-03 06:43

Den er for dyr at renovere. Men i stedet for at lukke den, så gør som ishøj. Riv den ned og byg den op igen. 

 

Skolen var ment min for 10 år, i sin tid. Men da jeg gik 7-8 klasse havde den 40 års jubilæum. 

Og hvis jeg ikke var udgået elev, ville mine rute til skole være meget lang.

Svar

Birgitte Haasum
Gæst

#43 Re:

2015-10-01 05:32:27

Jeg må lige skrive at det ikke er den dyreste skole i Greve. Kommunen har lige afsat 88 millioner til hedelyskolen. 20 millioner er afsat til Tune skolen, X-antal millioner til mosede skolen og på mandag bliver 250 millioner afsat til bygningsrenovering. Dette beløb bliver +365 millioner. 

Det var netop 365 millioner kr der manglede til at renovere skolerne, men over 10 år. Nu har vi dem! Og kan nå at spare/afsætte endnu flere penge over de næste mange år

Det bliver meget, meget, meget dyrere at skulle udbygge krogårdskolen, sætte pavilloner op både krogård og hedely. Sikre gode skoleveje, kørsel og befordring til dem der får langt, udbyg af mosede skolen og brogård for at de kan huse Tjørnely klasserne (børn med særlige behov) og ikke at tale om ekstra bemanding i en lang periode til sidst nævnte børn, når de nu skal flyttes igen. 

Denne skole skal ikke lukkes. Der er simpelthen ikke begrundelse nok og så mange ubesvarede spørgsmål og ting der slet ikke er taget højde for, eller undersøgt. 

Tjørnelyskolen favner bredt, hat et godt lærer og ledelses stab. Børn trives og fagligt ligger skolen rigtig godt. Nærmiljøet vil blive helt splittet og ødelagt, hvis denne skole lukker

de ældre vil få langt til svømmehal og miste sammenholdet de har opbygget i een mindre svømmehal. Tænk en gang at Greve kommune kan tillade sig at lukke noget så velfungerende!