Vildkattene i Guldborgsund

Quoted post

Pl-photo

#9 Re: Re:

2015-08-27 13:30

#5: - Re:  

 Syntes det er en svær en den her for ved at forpligte kommunen til at tage ansvar fralægger du også borgernes ansvar, ved godt du vil skrive det ikke passe, men sådan tænker mange mennesker desværre efterhånden, det ikke mit ansvar, det kommunens, og syntes personligt ikke det er et kommunalt problem at folk ikke kan tænke selv, i stedet bør dyrepolitiet oprettes så ejer at sådanne katte der efterlades mv. kan stilles til ansvar og betale omkostningerne derved.

Svar


Anonymous

#31 Re: Re: Re:

2015-08-30 14:15:00

#9: Pl-photo - Re: Re:  

 Du har til dels ret, at det er katte ejernes ansvar hvis de ikke længere har mulighed for, at beholde deres kat. De vildt levende katte der ikke kan få hjælp er efterkommere af tidligere ejer katte. Dvs der er INGEN til at tage ansvaret for dem de lever "vildt"

De render rundt med kattesyge og katte aids som er ganske smertefuld og hvor katten/killingerne får en langsom og pinefuld død. Så længe vi ikke har en kattelov og et påbud om at katte skal chippes og der ingen er til at tage sig af dem, så må det være kommunens ansvar. Det eneste de skal er at indgå en aftale med kattens værn så kattene får den hjælp de har brug for.