Klage vedr. dyrekort hos dansk supermarked.

Quoted post


Gæst

#8 Re:

2015-05-03 15:28

#6: Joan Vedel Andersen -  

Hvis loven skulle tolkes som du antyder, ville der være rigtig mange ting, der var ulovlige. Reklamer generelt, kinderæg, slik på hylderne i supermarkeder, osv. osv...

Når jeg siger, at dette handler om curlingforældre baserer jeg det både på dine egne beskrivelser og mange andre af de forurettede forældres kommentarer. Du skrev f.eks.:

"...betyder dette at børnene kan ledes til at lægge et pres på forældrene til at købe disse specifikke kampagnevarer, for dermed at opnå de eftertragtede kort.".
Og ja, det kan børnene måske ledes til. Ligesom de kan ledes til det, når de går forbi slikhylderne i supermarkederne. Men det er så der, de bør have 1-2 ansvarlige forældre, der er i stand til at modstå det pres i det omfang, det er nødvendigt. Hvis man ikke kan det, er man ikke sin rolle voksen som forælder.

Svar


Gæst

#10 Re: Re:

2015-05-03 17:44:52

#8: - Re:  

 Nu er du jo godt klar over at loven formulerer sig på den måde,  hvorfor det er bwgrebsbrugen.  Synes det er ret useriøst at du har sat dig så lidt ind i lovteksten, at du tolker bwgrebsbrugen som personlig