Retfærdig_Førtidspension_Nu

Quoted post


Gæst

#2 Det er ikke fair

2014-12-11 13:44

Det kan simpelthen ikke passe, at kommunerne skal have muligheden for at kunne gå imod eksperternes ord, med en "lægelig vurdering" fra en person der sidder i lommen på dem selv. 
Det kan ikke passe, at personer der fejler alverdens ting, først skal headhuntes i årevis, fordi de er under 40. Skavanker er skavanker - Sygdomme er sygdomme - Skader er skader - Lidelser er lidelser, uanset hvor gammel du er. 
Fortsætter det i denne dur, vil Danmark ikke længere være et velfærdssamfund om 5-10 år. Og vi vil synke godt på listen over gladeste land.

Svar

winther

#3 Re: Det er ikke fair

2014-12-11 14:02:41

#2: - Det er ikke fair 

 det kan godt være vi er det mest smilende og glade folkefærd i verden, men hvem har de haft med i deres undersøgelse? 

det kan da ikke være den hjemløse eller den hjemløse med børn, eller dem på krisecentrene, eller måske dem på kontanthjælp / su.

det kunne være sjovt hvis de offentligjorde deres undersøgelse så man kunne se hvafor nogle adresser der er blevet brugt lidt ligesom da Oprah var i danmark hvem besøgte hun der ? det var en børnefamilie der lige havde købt 2 extra lejliheder så de kunne slå muren da de manglede plads. jeg ved nemlig den da hun var i byen der blev der gjort extra ud af at de hjemløse ikke var i gadebilledet, så jeg ved ikke hva det er for et fairytail danmark de vil sælge til udlandet.

 

gæst

#10 Re: Det er ikke fair

2015-01-30 09:51:39

#2: - Det er ikke fair 

 jo det er fair, man skal have en dianose for at kunne får pension, basta