Bornholms skoler

Quoted post


Gæst

#19 Re: Det handler ikke kun om lokale skoler, men om, at der skal være liv på hele Bornholm.

2014-11-15 14:42

#18: - Det handler ikke kun om lokale skoler, men om, at der skal være liv på hele Bornholm.  

 Nej! Som teksten til denne underskriftindsamling er formuleret handler det både om hele skoler og ikke hele skoler, og man kan jo ikke gå ind for begge dele. Se formuleringen!

Men jeg vil da godt tro, at mange bare skriver under, fordi de bare gerne vil beholde skolen lige præcis der, hvor de bor. Men jeg mener nok et nuanceret billede ville være at foretrække, for vi kan - desværre - ikke undgå nedskæringer på bla. skoler, når der bliver færre og færre elever - det må vel være logik!

Skolen skal yde den bedst  mulige undervisning for mine poder og har intet med noget andet at göre. Det er IKKE skolernes opgave at redde byer, der ikke kan klare sig selv. Vil man bevare en lille lokalitet, så bliver man boende der og handler der. Handler man lokalt, så er der ingen butikker, der må lukke. Men når folk ude fra de små steder tager til "hovedstaden" for at handle, så er de med til at lukke de små steder - sådan er det på Bornholm og alle andre steder. Det er folk selv, der bestemmer om det lille samfund skal bestå.

Så derfor er jeg sikker på, at folk f.eks. i Åkirkeby, Allinge, Hasle, Klemensker, Vestermarie, Svaneke og på Mosaikskolen kun kan blive enige om at protestere, men ikke enige om, hvad der skal nedlægges og hvad der skal bestå.

Og jo, mine egne poder er også i spil i diskussionen om ny skolestruktur, og jeg er også sur over, at de - politikerne - ikke sidste gang gjorde arbejdet ordentligt, så vi nu skal det her igennem igen - og så måske igen om to til tre år..... Skidt gjort - og de er tilsyneladende ikke blevet klogere/modigere!

Svar

Udkant- Bornholmeren

#20 Re: Re: Det handler ikke kun om lokale skoler, men om, at der skal være liv på hele Bornholm.

2014-11-15 15:00:12

#19: - Re: Det handler ikke kun om lokale skoler, men om, at der skal være liv på hele Bornholm.  

 Hvad mener du selv, udover at lukke skoler ,bare ikke i Rønne?