Israel har ret til at forsvare sig mod raketangreb

Quoted post


Gæst

#13

2014-07-17 17:34

Der er altid problemer med muslimerne her i verden. De står altid og hyler op når deres egne bliver dræbt, forulempet eller banket. Men når ikke-muslimer gøres fortræd er der næsten ingen muslimske grupperinger der beklager dette. Deraf ser vi den muslimske falskhed der skinner igennem den "hellige" facade.

De tjener en falsk profet der påstår at være Guds sendebud, men på hans og hans efterkommeres handlinger kan vi se noget ganske andet og det er at de IKKE har noget med Gud at gøre men misbruger Hans Navn for at narre ikke-muslimer til at lukke dem ind. Når først de er lukket ind, begynder de at stille særkrav om badefaciliteter, bederum, mad, påklædning indtil det hele er islamiseret. Er der nogen der kritiserer dem udsættes de for trusler eller vold eller mord.

Verden er træt at muslimer og dem der påstår at de er ofre. For når vi ser på de utallige ofre der har været for muslimernes apartheid mod ikke-muslimer igennem årtierne og århundrederne, blegner ofre der er muslimer i sammenligning. På tide at vågne op, og se muslimerne for hvad de i virkeligheden er nemlig ulve i fåreklæder der narrer den mindre kloge med deres lovlige løgn Taqija, og andre metoder som den "hellige" profet har lært dem.

De muslimer der ikke gør de her ting er velsignede for de har nok opdaget at de ting som Koranen byder at muslimer at gøre mod ikke-muslimer intet har med Gud eller hellighed at gøre men blot bruges for at vinde terræn under et skalkeskjul så fjenden narres indtil det er for sent!

Svar


Gæst

#79 Re:

2015-12-18 19:05:27

#13: -  

 Fortæl lige tv journalisterne det, de viser, at de holder med araberne. Jeg holder med Israel, muslimer bringer kun ondt, i hele verden. Had og religiøs fanatisme. Ondskaben selv.