Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Quoted post


Gæst

#4773

2014-01-25 23:01

Nu skriver de i Ingeniøren, at DONG er lykkedes mede en ny sorterings form for affald, som både er meget mere effektiv end hidtidige affaldssorteringsanlæg, og som samtidig overflødiggør affaldssortering i hjemmene. DONG forventer sig en rigtig god forretning af denne nye teknologi. BL.A. DERFOR bør DONG forblive på danske hænder i en eller anden form.

Det forlyder at Goldman Sachs har udlovet en bonus på 1,5 milliard til deling blandt et par hundrede ledere fra toppen af DONG pyramiden. Det er absolut forkasteligt. De mennesker har alle en særdeles attraktiv hyre. De skal bare passe deres arbejde - det behøver de ikke den slags incitamenter til, og hvis de gør, så er der givetvis rigeligt med andre muligheder for at erstatte dem på deres poster med personer der er mindst lige så kompetente, og som ikke behøver sådanne incitamenter. DET SKAL STOPPES.

Ja, og så er der jo problematikken med politikkernes vendekåbe-dans i forhold til GS og deres påståede ideologiske kamp for at komme den slags skuffeselskaber mv til livs. Foruden alle de andre stærke argumenter der er fremført i den offentlige debat.

Politikkerne bør opfordres til at huske på, at de SKAL stemme i overensstemmelse med deres overbevisning, og aldrig må dikteres hvad de skal stemme i Folketinget. Samtidig bør de gøres opmærksom på, at befolkningen fremadrettet vil have megen fokus på hvordan de stemmer og i øvrigt varetager det hverv vi har valgt dem til.

Et site som dette: skrivunder.net ville virkelig "shine" ved at følge op på fx bare de 5 største underskriftindsamlingssager under en folketingsperiode, således at når valg til den næste folketingssamling begynder at nærme sig (et par måneder i forvejen), så bliver disse sager genoplivet og medieeksponeret. DET ER på tide de folkevalgte kommer til at skulle stå ved deres ord.

Når det system er indkørt, så kam der passende laves satellit systemer for de forskellige kommuner - her er det det samme billede der tegner sig.

Svar


Gæst

#4779 Havde du lyst til at skrive et læserbrev med dine synspunkter?

2014-01-25 23:04:16


Gæst

#4782 Meget vigtige synspunkter og ideer, tak bare jeg kan huske dem om fem måneder

2014-01-25 23:06:50