Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Quoted post

Kinnerup

#3337 Salg af DONG.

2014-01-25 15:00

Salg af DONG.
(Rød tekst er links)

Uanset om Poul Nyrup har ret eller ej så er det det i min optik intet mindre end FULDSTÆNDIG VANVITTIGT overhovedet at overveje at tage Goldman Sachs ind som eventuel investor i DONG.

De fleste økonomer er enige om, at DONG vil have en VÆSENTLIG højere værdi i 2016. De selv samme økonomer påstår at den aktuelle prissætning er rigtig, - ”man har bare brug for penge NU”.

Jeg fatter ikke hvordan en socialdemokratisk ledet regering kan komme på tanke, at invitere Goldman Sachs ind som medejere af DONG.

ALLE ved, at det var Goldman Sachs der lagde en hel verdensøkonomi ned for mindre end seks år siden. Krisen skulle have lært os at holde de tunge drenge i kapitalens verden i kortere snor. Vores politikere påsatår oven i købet ind at det er blevet meget bedre. DET ÉR DET IKKE!!!

Goldman Sachs suger penge ud af virksomheder, SÅDAN kender vi alle de tunge drenge i kapitalens verden der ejer og eller forvalter kapitalen SÅDAN kender vi også Goldman Sachs. De har en lang, lang historie, hvor de har udhulet virksomheder, - enten selv eller via et netværk af virksomheder de selv ejer. Dét stunt er årsagen til at der ikke længere kommer penge i kassen i alle verdens lande – hvorfor vi ser at alle brokker sig over skattestigninger, fordi de penge der faktisk inddrives i skat ikke rækker i statskasserne rundt om os. Pengene kommer aldrig til at række så længe hele verden vedbliver blot, at se til mens virksomheder og kapitalejere til stadighed tager røven på os alle sammen.

Hvis personer og virksomheder var loyale over for fællesskabet var det ikke nødvendigt med de høje skatte takster.

STOP det skatte cirkus som pågår. De tungeste i kapitalens verden tilrettelægger ALLE deres virksomheder og fonde med dét ene formål at skabe skattefri profit.

Det er netop IKKE Goldman Sachs selv der går ind som investor i DONG, det er NETOP en undervirksomhed der tilmed er registreret i skattely – DÉM (blodsugerne) vil man sælge aktier til.

Hvornår ser vi en revolution hvor almindelige mennesker forholder sig til hvad der foregår og siger STOP?

Det bliver ved og Goldman Sachs og andre ”leger” videre og regningen sendes til alle ”os almindelige” mennesker der synes ikke at kunne gøre noget ved.

GØR noget! Se nyheder – se ”Sikke tømmermænd på DR1” – meld dig ind i et parti og GØR noget.!

Jeg er medlem af socialdemokratiet – IKKE fordi jeg er enig med dem aktuelt, men fordi jeg ér socialdemokrat. Jeg må jo bare forsøge at bruge MIN stemme, - bruger DU din? - eller er du også ved at vende ”det hele ryggen” og bliver ligeglad og illoyal over fællesskabet som vores forældre og deres forældre har bygget op – så det hele bare bliver endnu værre?


Sig ”Nej til salg af DONG” og skriv under *** HER *** Der er danske investorer på banen der kan sikre DONG på danske hænder så blodet/kapitalen ikke suges ud og så overskuddet sikres beskattet så der kan komme lidt flere penge i ”fælleskassen”.

Svar


Gæst

#3341 Tusind tak for dit opråb!

2014-01-25 15:02:16