Nej tak til statens salg af DONG til Goldman Sachs

Quoted post


Gæst

#769

2014-01-24 13:34

Bjarne Corydon er bundhamrede naiv - at tro, at bare fordi, der findes regler, så bliver de også overholdt. Og både V og K er med på vognen. Så nu er der kun DF tilbage at stemme på, hvis vi vil beskytte os for egenrådige, opblæste politikere.

Svar

den oplyste

#777 Re:

2014-01-24 13:51:02

#769: -

Du må befri dig selv for den illusion der demokrati! De mener det samme og DF har også bakket op om salget af dong, kan være de sadler om for at få flere stemmer, men det har også nogle helt fundamentale menneskekrænkende holdninger.

Vi må tænke ''outside the box'' for ikke at blive forvirret omkring hvad demokrati er..

 

hvis vi havde et ordentligt demokrati og vi kunne stole på de politikere, så ville MEGET VÆSENTLIGE ting blive sat til folkeafstemning ligesom med IRAK krigen som også var vedtaget på en ulovlig forudsætning, selvom USA godt vidste at Saddam ikke havde a-våben-- hvad skete der?

Irak er ødelagt, USA har arrangeret styret der malker IRAK for penge og lavet lukrative aftaler med den regering DE har indsat. USA er vores tids største fjende, ikke folket men de teknokrater der sidder på magten. Vi ser opstand overalt på jorden, Ukraine, tyrkiet, libyen, egypten, israel, USA men medierne holder det hemmeligt for ikke at skabe panik.

Vi er og bliver slaver i deres øjne, de kloge narrer de mindre kloge så oplys dig selv og søg sandheden for SANDHEDEN er kun for dem der søger den, men den er ilde hørt...

 

Vi må blive fri for Illuminati og bilderberg som dokumenteret er et hemmeligt møde med the top shots, og bjarne, helle T, fogh etc. har selv deltaget.  Vi må finde en anden styreform for demokratiet er en illusion og TAK GUD for at a´folk er begyndt at vågne op!!