Nej til ny fyrværkeri lov!!

Quoted post


Gæst

#1

2013-11-30 17:49

Det er simpelthen for meget. De siger at det er pga. hunde og andre dyr bliver bange, men hvis dette bliver gennemført, så lav også en lov med hunde og katte gebyr, så kan det være vi slipper for deres 'affald'.

Svar

Jens Andersen
Underskriftindsamleren

#6 Re:

2013-11-30 19:14:52

#1: -

For mange regler! Nej tak!!


Gæst

#14 Re:

2013-12-01 11:52:47

#1: -

jeg har selv 2 hunde jo de er begge ligeglade med fyrværkeri !

Fællesskabet

#33 Skulle helt forbydes

2013-12-30 19:58:44

#1: -

Jeg ville ærligt talt ønske, at der var mod til at træffe den beslutning helt at forbyde det skidt! Kan læse her om personer, der føler sig dybt personligt forulempet, fordi de ikke bare kan fyre den af året rundt og så videre, andre beskrivelser af den art fremgår også. Undrer mig meget: har det så stor betydning for oplevelsen af personlig frihed, at man skal kunne gøre alt det man lige har "lyst" til, også selvom det har svære og betydelige konsekvenser for andre: Veteraner, dyr, miljøet, børn, autister, andre sensitivt handicappede. Alle disse kan jo i vid udstrækning holde sig væk fra koncerter, indkøbsture i Bilka, eller andet der kan udløse voldsomme psykiske og efterfølgende fysiske symptomer, men de kan ikke få lov at holde sig væk fra nytårsaften, for på den skal alle mulige halvegoister have lov at forfølge deres egne personlige behov, også selvom det gør ondt og får svære konskvenser for andre i det omgivende samfund. Tjaeh... det er nok derfor vi ikke bare kan nøjes med hensyn og venlig forventning, men må benytte lovgivning osv. - fordi ellers bliver det "jeg har lyst til..." der styrer, istedet for "vi har brug for..."

 

Med venlig hilsen


Gæst

#49 Re:

2014-12-28 08:02:40

#1: -  

fyrværkeri forurening svarer faktisk til kemisk krig både som omfang og toksicitet. I løbet af Stockholm Water Festival i 1996, blev luftforurenende niveauer, der måles før og efter fyrværkeri.Niveauer af luftbårne arsen blev fundet at være det dobbelte af normale, mens indholdet af kviksølv, cadmium, bly, kobber, zink og krom var så høje som 500 gange over det normale.

 

 Dyr kan mærke de høje koncentrationer af toksiske stoffer ivores omgivelser. Tænk bare på minerotterne som er en meget almindelig praksis blandt minearbejderne og mere pålidelig end de mest avancerede gasdetektorer.

Jeg synes det er synd at vi som betragter os som høj intelligente og litterate mennesker har i virkeligheden en så lavt sund fornuft. Forbudt regler burde slet ikke være nødvendige i denne tilfælde; derfor jeg omtaler så mange gange begrebet ansvar. Man burde selv stå imod denne tiltagende forurening af vores nærmiljø. Det er noget helt galt enten skolen ikke har gjort sit arbejde ordentlig og har bragt i verden en masse uvidende folk enten vores egoisme er så uhyggelig stor at det må betragtes ustyrlig. Dermed følger forbudt. Fordi det er nødvendigt hvis vi skal omgås hinanden uden at kvæles og denne jord skulle efterlades nogenlunde levende for andre også. Og andre omfatter også dyreriget.




Betalt Annoncering

Vi vil reklamere for denne petition til 3000 mennesker.

Lær mere...