Nej til dansk krigsdeltagelse i Syrien

Quoted post

Ray

#7 Vogn nu op!!

2013-08-29 17:03

Forstår ikke denne gruppe. Fatter i ikke der er et folkedrab igang skal vi bare lade som ingen ting bare fordi vi siddet trygt i lille DK!!!!!

Svar

F

#11 Re: Vogn nu op!!

2013-08-30 02:35:22

#7: Ray - Vogn nu op!!

Kære Ray

Der er stadig ingen beviser fundet, som påpeger at det skulle være den syriske regering som udførte det tilsyneladende kemiske angreb. Derved må man holde hovedet koldt og tænke på hvilke mulighedder der er. En af disse mulighedder kunne være at regering angreb med kemiske våben. Andre muligheder kunne være: Rebeler planlagde angreb på regeringen men det slog fejl, Rebeler planlagde et kup som skulle få det til at se ud som om at regeringen stod bag. Regeringen står bag fordi at de ved at dele af resten af verden ville have svært ved at tro at de ville gøre noget så forfærdeligt og derved vinde sympeti. Man kan blive ved med at tilføje på listen af mulighedder. Men indtil pålidelige beviser er fremlagt bør ingen aktion tages. Og at USA fremligger beviser betyder ikke nødvendigvis at hvad de fremligger er korrekt. Da vi har set episoder med whistelblowers, som har lækket nogle dokumenter fra USA's militære arkiv. Hvorefter de er blevet retsforfulgt, bare for at vise hvordan amerikanerene ikke altid er så hædderlige som de gerne vil se ud.

Der skal fremligges beviser, og beviserne skal godkendes af samtlige andre lande før der bør tages stilling til hvorvidt vi skal give militær stødte til rebellerne, give militær stødte til den syriske regering, eller om vi skal lade helt være med at give stødte til nogen som helst.

Håber at dette hjælper på en indsigtsfuld måde, hvorpå du kan se hvad formålet med denne gruppe

Fredfyldte hilsner

- F