Nej til dansk krigsdeltagelse i Syrien

Quoted post


Gæst

#6 Krig på uvidenhed

2013-08-29 10:21

At Danmark nu er klar til at hjælpe deres nærmeste allierede (USA, selvfølgelig..!!:-() med at gå aktivt ind i en (udokumenteret mht. kemiske våben) krig, og dermed igen, igen, være et angrebslystent og en krigsførende nation er skræmmende, forfærdeligt, vanvittigt, og direkte i strid mod de love som selvsamme nation har været med til at skrive under på.
USA er de største terrorister på jorden og lille Danmark får et klap på hovedet som en lille hundehvalp for at "hjælpe".
Nej, det må være nok nu! Vi lavede en stor fejl i Irak (på usande historier) da USA sagde "masseødelæggelsesvåben". Vi lavede (er) en fejl i Afganistan. De fejl er ved at blive til endnu flere tabte menneskeliv pg.a verdens største diktatur siger "der er tydelige beviser", hvilket de stadig ikke har dokumenteret...!!
Hver gang USA blander sig, indsætter de en endnu værre leder i pågældende nation. Det fremgår meget tydeligt af historikken.
Jeg er så træt af når USA siger "hop" og den danske regering så svarer "hvor højt!"
USA begår massemord hver evig eneste dag og vores regering er på samme kurs!

Svar

Gæst

#10 Re: Krig på uvidenhed

2013-08-30 02:20:59

#6: - Krig på uvidenhed

Rigtog god kommentar, personligt vil jeg tilføje at med al den medie ræs der har været med whistelblowers osv. så synes jeg ærligt talt at det er en smule suspekt, at USA vil straffe disse whistelblowers, og påstå at de intet galt har gjort. Men samtidig vil USA ej heller give adgand til hvisse dokumenter, som video klippet whistelbloweren Bradley Manning lagde ud, hvori uskyldige journalister bliver mejet ned af et militært luftfartøj, grundet at de tror at et kamera er en AK-47, og at en mand bærer en RPG (Rocket Propelled Grenade). Hvorefter Cevile kommer til raporterenes hjælp, deriblandt børn. De blever også beskudt derefter.

Video af beskydning, og Mannings deling som derefter tjekker (krigs zonen).http://www.youtube.com/watch?v=W0I6S8mva-s (*ADVARSEL* stærke billeder, og meget ubehageligt sprog inkluderes i videoen)

USA vil ej give adgang til deres arkiver, men påstår at de intet har at skjule. Personligt synes jeg at dette er meget suspekt, og hvorfor Danmark så fortsat skulle være, som tidligere forfatter så fint understreger, skødehund for USA som ikke ser ud til at have rent mel i posen. Ja det må vel forblive en gåde, for enten ser Helle Thorning det ikke, er ej bevidst om det hvilket er højst usansyneligt, eller også er regeringen bare ikke nået til aktion endnu.

Håber at dette ses som et fornuftigt suplement.