Ja-tak til svin

Quoted post


Gæst

#138

2013-07-16 23:39

vil bare sige, vi skal af med samtlige politikere og af med Eu, de er åbenbart pisse bange for mennesker der vil gøre dem noget hvis ikke de gør det de gør, så derfor går de imod det der er dansk og laver om på danmark for at tilfredsstille mennesker underlagt en religion som samtidigt fortælles som om den osse er en lovgivning, men den er ikke danmarks lovgivning og den er ikke den lovgivning vi har stemt politikere ind under, hvis ikke politikerne begynder at gøre de rigtige ting for danmark og dens befolkning så risikere de snart helt at ryge ud af regering og politik, landet skal ikke underlægge sig men være åbent for mennesker der gerne vil være en del af det og som ikke gradvist vil lave det om til at være som der hvor de kom fra. vi lever ikke efter religion, men vi lever samme sted med mange slags mennesker der har forskellige religioner. vores mad er åbenbart et problem for en religion, svinekød, de fleste muslimer ved dog ikke at svinekød helt tilbage i gammel tid blev importeret til muslimske lande, svinekødet er lev fordærveligt og muslimerne troede derfor dyrene var urene, det blev så skrevet ind i deres religions bog som om dyret var urent, men faktisk er alle dyr skabt til at leve i naturen forskellige steder i verden, grise var så ikke fra naturens side i muslimske lande. muslimsk religion er en blanding af forskellige andre religioner fra før deres tid, jeg kan desværre ikke de forskellige religioner men det burde frem i medierne for at forklare deres religion er skrevet for at få andre mennesker til at leve som bestemte grupper den gang ønskede andre skulle underlægge sig. mange muslimer her i danmark viser deres børn at grisekød er urent ved at de faktisk køber grisekød og lader det ligge en uge, så køber de cola og hælder over grisekødet og viser så børnene at kødet koger og skummer op for at de skal tro på at det kød er urent kød, nogen burde vise dem at det sker faktisk med alt kød når det går i forrådnelse, man burde faktisk osse vise det i nyhederne fordi mange ville få et helt nyt synspunkt og nok ny holdning til hvad der faktisk er sandheden...

Svar

GÆST

#145 Re:

2013-07-17 00:16:58

#138: -

Du som menneske, som skriver dette.

1. Har du læst koranen? nej, for alt du skriver er vrøvl. Ingen muslimske forældre gør sådan noget imod deres børn. Din intelligens er lig med nul. Nyhederne er fup og hjernevask, fjernsyn var lærerigt engang, der kunne man lære. Idag er det dumhedskassen med el, som gør vores børn og de kommende generationer tomme i hovedet. Ligesom du er.

GÆST

#147 Re:

2013-07-17 00:25:57

#138: -

Svinekød er let fordærveligt? ALT kød er let fordærveligt, hvis du dør og ligger i mere end 24 timer. Rådner du også, det er logik. I alle muslimske lande, må du spise ligeså meget svin du vil, der er ikke noget der hedder det er forbudt. Det er svært at finde, men det kan findes. Du er en type dansker der lever i din egen lille verden, du har ingen sans for hvordan andre kulture foregår, du har ingen viden omkring religion, og du ved heller ingenting omkring menneskets tankegang. Det er synd for dig, håber du åbner dine øjne en dag, og bliver et bedre menneske.